Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Prefab schoorsteen als hoogste punt

Woningverduurzaming in Leiden, met prefab dakplaten en prefab sierschoorstenen. Ook de nieuwe dakgoot wordt er in lengtes van 12 meter kant en klaar aangehangen.

Lees meer...

Brede interesse voor kansen prefab bouwen

Een gevarieerde Top 5 van best gelezen nieuwsberichten, met interesse van lezers voor voorbeeldprojecten, materialen en samenwerkingen!

Lees meer...

Nieuwe gevels kant-en-klaar in betoncasco geplaatst

Het flatgebouw Hoog Lindoduin op Scheveningen wordt gerenoveerd. In en aan het kale betoncasco worden kant-en-klare gevelelementen en prefab balkons geplaatst.

Lees meer...

Slim omgaan met industrialisatie in woningbouw

Het ING Economisch Bureau heeft de kansen van industrieel bouwen onderzocht: succesvol industrialiseren is mogelijk door voordelen te benutten en nadelen te beperken.

Lees meer...

Kwart miljoen ouderenwoningen nodig, liefst in eigen buurt

De potentiële vraag naar ouderenwoningen bedraagt een kwart miljoen. En in 1,2 miljoen huizen zijn mogelijk aanpassingen nodig voor ouderen die in hun huidige woning willen blijven wonen

Lees meer...

Prefab krachten gebundeld

Portisa Nederland BV en Raab Karcher gaan samenwerken op het gebied van prefab badkamers. Prefab en logistieke ontzorging zijn toverwoorden om op de bouwplaats flinke slagen te kunnen maken.

Lees meer...

Transformatie van gevangenis tot wooncomplex

Gevangeniscomplex Noordsingel in Rotterdam transformeert tot een nieuwe stukje stad met plek voor wonen, werken en ontspanning. De tralies maken plaats voor prefab puien.

Lees meer...

Innovatief modulair bouwsysteem in modelwoning Lemelerveld

In één dag een standaard woning monteren. Met een verdiepingsvloer waarin de prefab installatie-elementen voor verwarming, warm water, ventilatie en riolering zijn opgenomen.

Lees meer...

Aannemers zien totaalvoordeel van industrialisatie

Aannemers kiezen vaker voor industriële vormen van woningrenovatie. “Het is aantrekkelijk als je alle aspecten bekijkt, zoals tijdwinst, hoge kwaliteit en lagere kosten.” 

Lees meer...

54events stelt PREFAB uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen PREFAB, Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021. De volgende editie van PREFAB vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Lees meer...