Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws 2-wekelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Opbouw installaties als ‘Meccano voor volwassenen’

Een doeltreffend antwoord voor de prefabricageslag in de Nederlandse bouw- en installatiesector lag in de vorm van het sanitair inbouwframe TECEprofil ruim een kwart eeuw op de plank bij TECE. Thans vindt het profielsysteem op grote schaal z’n weg in de bouw.

Lees meer...

‘Proof of the pudding’ op vakbeurs PREFAB

Het Europese project INDU-ZERO, dat een innovatieve fabriek voor woningrenovatiepakketten ontwerpt, is een partnerschip aangegaan met het kennisevenement PREFAB in de Brabanthallen in Den Bosch. Op deze vakbeurs worden de eerste zichtbare resultaten van het industrialisatieproces getoond in een themasessie op

Lees meer...

Esthetisch prefab beton bepaalt beeldkwaliteit van ’s werelds grootste fietsenstalling

Onder grote (inter)nationale belangstelling is de fietsenstalling bij station Utrecht Centraal geopend. Met 12.500 plekken in totaal is de fietsenstalling de grootste ter wereld. Misschien is het ook wel de fraaiste ter wereld. Met dank aan prefab beton, dat zorgt voor een hoge beeldkwaliteit.

Lees meer...

Genieten in luxe recreatiewoningen Zandvoort

In Zandvoort heeft systeembouwer Barli uit Uden 100 recreatiewoningen voor Qurios Holiday Retreats opgeleverd. Ze zijn plug & play gefabriceerd en geplaatst. Direct trokken de eerste gasten in de luxe en trendy lodges in verschillende types.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Struxura prefabmuren

Struxura produceert en ontwikkelt geprefabriceerde keramische binnenspouwbladen en binnenmuren. Deze innovatieve en efficiënte bouwtechniek maakt het mogelijk om sneller, nauwkeuriger en duurzamer te bouwen.

Lees meer...

Duurzame industriële overjas voor miljoenen woningen

De duurzame renovatie van de bestaande woningvoorraad kan sneller, grootschaliger en veel meer als totaalaanpak, met oog voor circulariteit. Daarvan is Ulla-Britt Krämer, projectleider van het Europese samenwerkingsverband INDU-ZERO, overtuigd.

Lees meer...

Groeiend aantal distributiecentra

Het aantal distributiecentra in ons land groeit hard. Er wordt inmiddels tweemaal zoveel vierkante meter aan ‘warehousing’ in ons land ontwikkeld dan vijf jaar geleden. De distributiecentra worden ook groter en hoger.

Lees meer...

Na-isolatie die ook nog eens mooi is

Isovlas Reno TG Elegant biedt flexibele isolatie uit vlas op een harde, gladde, stootvaste, afwasbare en prachtig afgewerkte onderplaat. Het product wekte de interesse van bezoekers aan de PREFAB Inspiratieroute op de vakbeurs Renovatie. 

Lees meer...

Bergingen op slim moment inbouwen

De berging-systemen van Gerhardt Braun bestaan uit handzame onderdelen die droog in te bouwen zijn. Dat maakt ze zeer geschikt voor snelle prefab bouw.

Lees meer...

Modulaire aanpak van badkamer- en keukenrenovatie

Sneller werken, met minder handelingen en lagere kosten. Het Keratop Tec-Board paneel is een prefab en modulair afbouwsysteem van Asselux, gemaakt van XPS hardschuim met een groot formaat keramische tegel als afwerking.

Lees meer...