Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Officiële opening slimme huizenfabriek Plegt-Vos

De slimme huizenfabriek start met een productie van dertig woningen per week. In de komende jaren wordt deze capaciteit flink uitgebreid.

Lees meer...

Stad van Intussen

Hoe prefabricage gaat bijdragen aan het aanpakken van de woningnood in Amsterdam? Nathalie van Hoeven van woningcorporatie Eigen Haard praat ons bij.

Lees meer...

Bezoek de sessie Prefab in Renovatie- en transformatieprojecten op beurs RENOVATIE

Prefabricage en modulariteit zijn de middelen om de doelstellingen te behalen en te komen tot versnelling, standaardisatie en opschaling.

Lees meer...

Een nieuwe manier van circulair prefab bouwen

De cirkel van de circulaire bouw kan daadwerkelijk gesloten worden door de materialen uit een gebouw te oogsten en opnieuw te gebruiken.

Lees meer...

Stad van intussen

Zes Amsterdamse woningcorporaties hebben recent de handen ineengeslagen om de alsmaar toenemende woningnood te keren.

Lees meer...

Slim en efficiënt prefab bouwen met Cascoplus

In dit artikel vertelt exposant Cascoplus samen met een opdrachtgever over de voordelen van prefab bouwen en specifiek over haar unieke concept.

Lees meer...

VBI introduceert haar next-level prefab VBI Integraalvloer

In dit artikel: exposant VBI aan het woord over haar nieuwe prefab VBI Integraalvloer en een vooruitblik op De Nieuwe Blauwdruk.

Lees meer...

Industriële woningbouw groeit door

Marjet Rutten, ambassadeur van PREFAB, publiceert jaarlijks een actuele lijst van het aantal industrieel opgeleverde woningen in Nederland. De definitie die Marjet daarbij hanteert is binnen 10 dagen wind en waterdicht en binnen 50 dagen afgebouwd.

Lees meer...

Studio, appartement of gezinswoning uit voorraad leverbaar

Het ene na het andere rapport rept over de onmogelijkheid om komende jaren de woningnieuwbouw naar een aantal van 100.000 te tillen, conform de algemeen omarmde opgave van een miljoen extra woningen in tien jaar tijd.

Lees meer...

Weener XL: geprefabriceerd en bovendien circulair

’s-Hertogenbosch kiest voor een circulair onderkomen voor Weener XL. Laminated Timber Solutions zorgt de massief houten dragende constructie.

Lees meer...