Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Off-site geproduceerde gevelelementen versnellen woningrenovatie

Tachtig woningen in tachtig dagen: dankzij prefab gevelelementen konden corporatiewoningen razendsnel worden gerenoveerd en verduurzaamd.

Lees meer...

Renovatie van monument met modulaire componenten

Een vier eeuwen oud Rijksmonument wordt gerenoveerd voor nieuwe functies. Bij de renovatie wordt gebruikgemaakt van modulaire en prefab bouwcomponenten.

Lees meer...

Bredere prefab balkons verhogen woonkwaliteit na renovatie iconisch flatgebouw

Het monumentale flatgebouw Hoog Lindoduin op Scheveningen wordt ingrijpend gerenoveerd. Aan het bestaande betoncasco worden nieuwe prefab balkons en galerijplaten gemonteerd.

Lees meer...

PREFAB krijgt gezelschap van RENOVATIE en MONUMENT

PREFAB, Vakbeurs Energie en de gelijktijdige vakbeurzen Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel krijgen gezelschap van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die vandaag door 54events werden verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober.

Lees meer...

Prefab staalframevloer voor woningen in Haagse kerk

Luxe woningen in een voormalig kerkgebouw. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een doos-in-doos-constructie met prefab staalframe bouwelementen. 

Lees meer...

Modulaire woningbouw met hout

Grootschalige modulaire woningbouw met hout. Als het aan het ontwerp- en ingenieursbureau Lister Architecture ligt, wordt dat snel werkelijkheid. 

Lees meer...

Oog voor vloerconstructie door warmtepomp

Het gewicht van een warmtepomp in een woning vergt aandacht voor de eisen aan de vloerconstructie. Prefab betonfabrikanten rekenen mee. 

Lees meer...

Energiezuinig en levensloopbestendig wonen

In Reeuwijk zijn vijf zeer duurzame woningen gebouwd: energiezuinig en met milieuvriendelijke bouwmaterialenRazendsnel gebouwd in prefab houtskeletbouw. 

Lees meer...

Bewuste keuze voor modulaire bouwelementen

Een efficiënte en vlotte transformatie van een rijksmonument tot ArsenaalDelft. Met inzet van modulaire bouwelementen zoals kant-en-klare badkamers.  

Lees meer...

Semi-permanent verpleeghuis schept renovatieruimte

Zorgpartners Midden-Holland beschikt binnenkort over een nieuw, tijdelijk verpleeghuis. Het wordt modulair en snel gebouwd en kan later worden hergebruikt. 

Lees meer...