Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

PREFAB 2021 presenteerde precisiewerk zonder tijdsverlies

Precies weten waar je een sparing moet maken, zonder de rolmaat erbij te hoeven pakken? Dat kan dankzij het werken met een laser. Ook deze praktische oplossingen van NOSTER overtuigden veel bezoekers van de vakbeurs Prefab 2021.

Lees meer...

Via kennisplatform PREFAB extra kansen op Nederlandse markt

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulariteit, dat zijn twee kernwaarden voor Atelier de l’Avenir. Die boodschap kwam beslist over bij de bezoekers van de vakbeurs PREFAB 2021, die onder de indruk waren van de prefab houtskeletbouwoplossingen van het Belgische bedrijf.

Lees meer...

Terugblik vakbeurs PREFAB 2021: veel turnkey oplossingen

Onvoldoende handen op de bouwplaats, oplopende doorlooptijden en faalkosten. Daarom biedt IMP Solutions turnkey oplossingen voor installatieschachten en prefab badkamers voor de utiliteitsbouw, verzorgingstehuizen, hotels en appartementen.

Lees meer...

Prefab badkamers voor starterswoningen Utrecht

Het project De Kwekerij in Utrecht omvat de bouw van 244 starterswoningen. Ursem Modulaire Bouwsystemen en Schouten Techniek leveren 244 geprefabriceerde badkamers, hetgeen bijdraagt aan de korte bouwtijd van 15 maanden.

Lees meer...

Efficiënte kwaliteitsborging via certificatie van prefab woningconcepten

Laat een scan uitvoeren of uw gestandaardiseerde werkwijzen certificeerbaar zijn. Want zo kunt u de kosten van kwaliteitsborging onder de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) mogelijk beteugelen.

Lees meer...

Als vanouds: Brabanthallen place to be voor professionals in de energietransitie

De Brabanthallen in ’s Hertogenbosch vormden afgelopen week weer het zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland: met als thema samenwerken in transitie was de Nationale Energie Week de place to be voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met hoe Nederland de komende jaren verduurzaamt.

Lees meer...

Diederik Samsom opent vakbeurs PREFAB en Nationale Energie Week op dinsdag 12 oktober

Medeauteur van het Fit for 55 klimaatmaatregelenpakket van de Europese Commissie Diederik Samsom gaat tijdens de opening van de vakbeurs PREFAB 2021, onderdeel van de Nationale Energie Week, op dinsdag 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch als keynote spreker in dialoog met de vertegenwoordigers van ‘s lands meest betrokken sectoren.

Lees meer...

Start herbestemming kantoor naar 81 kamers tellend logiesgebouw te Almere

De vergunning lag al een tijdje gereed, maar door de coronaperikelen is pas deze week officieel gestart met realisatie van de ombouw.

Lees meer...

Schoorvrij en circulair bouwen met remontabel prefab beton

Om in de strenge winters van Finland door te kunnen blijven bouwen heeft Peikko decennia geleden boutverbindingen voor betonelementen bedacht. Steeds meer aannemers verkiezen deze innovatieve en droge verankeringsmethode boven de traditionele natte knoop. Waarom is dat?

Lees meer...

Ultrasnel steenstrips verlijmen op prefab gevelpanelen

Kant-en-klare gevelpanelen; de toepassing ervan neemt handoverhand toe. Met dank aan de bedenkers van machinale systemen of die elementen geautomatiseerd te voorzien van gevelbekleding.

Lees meer...