Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Gemeentelijk monument behoudt na renovatie z’n zorgfunctie

Er is een nieuw zorghoofdstuk toegevoegd aan de historie van het Sint Jozefpaviljoen in Gouda: het gemeentelijk monument herbergt nu 34 woonzorgappartementen. Veel restauratiewerk, maar ook veel prefab oplossingen zoals kant-en-klare dakkappelen.

Lees meer...

Renovatie lyceum met oog voor circulariteit en prefab bouwcomponenten

Het Nieuw Comenius Lyceum is gehuisvest in een monumentaal gebouw, dat op een bijzondere manier is gerenoveerd, met inzet van hergebruikte materialen en prefab constructies en bouwdelen.

Lees meer...

Off-site geproduceerde gevelelementen versnellen woningrenovatie

Tachtig woningen in tachtig dagen: dankzij prefab gevelelementen konden corporatiewoningen razendsnel worden gerenoveerd en verduurzaamd.

Lees meer...

Renovatie van monument met modulaire componenten

Een vier eeuwen oud Rijksmonument wordt gerenoveerd voor nieuwe functies. Bij de renovatie wordt gebruikgemaakt van modulaire en prefab bouwcomponenten.

Lees meer...

Bredere prefab balkons verhogen woonkwaliteit na renovatie iconisch flatgebouw

Het monumentale flatgebouw Hoog Lindoduin op Scheveningen wordt ingrijpend gerenoveerd. Aan het bestaande betoncasco worden nieuwe prefab balkons en galerijplaten gemonteerd.

Lees meer...

PREFAB krijgt gezelschap van RENOVATIE en MONUMENT

PREFAB, Vakbeurs Energie en de gelijktijdige vakbeurzen Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel krijgen gezelschap van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die vandaag door 54events werden verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober.

Lees meer...

Prefab staalframevloer voor woningen in Haagse kerk

Luxe woningen in een voormalig kerkgebouw. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een doos-in-doos-constructie met prefab staalframe bouwelementen. 

Lees meer...

Modulaire woningbouw met hout

Grootschalige modulaire woningbouw met hout. Als het aan het ontwerp- en ingenieursbureau Lister Architecture ligt, wordt dat snel werkelijkheid. 

Lees meer...

Oog voor vloerconstructie door warmtepomp

Het gewicht van een warmtepomp in een woning vergt aandacht voor de eisen aan de vloerconstructie. Prefab betonfabrikanten rekenen mee. 

Lees meer...

Energiezuinig en levensloopbestendig wonen

In Reeuwijk zijn vijf zeer duurzame woningen gebouwd: energiezuinig en met milieuvriendelijke bouwmaterialenRazendsnel gebouwd in prefab houtskeletbouw. 

Lees meer...