Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Beursbezoekers onderstrepen belang vakbeurzen

In het kader van de Nationale Energie Week, die plaatsvindt in de tweede week van oktober, onderzocht beursorganisator 54events de stemming onder potentiële beursbezoekers. Maar liefst 1.627 respondenten gaven hun mening. Daarvan gaf 82% aan in oktober graag voor een bezoek naar de Brabanthallen te komen, als dit van overheidswege is toegestaan.

Lees meer...

Licht hout vermindert gedoe op de bouwplaats

Het gebruik van lichte houten elementen in de bouw heeft vele voordelen, van efficiënte en kosteneffectieve logistiek tot flexibele hantering van materialen. 

Lees meer...

Met spoed een woning beschikbaar

Voor woningcorporatie Vechtdal Wonen heeft Hodes 15 Tiny Houses in Hardenberg geplaatst. Slechts vier weken productie in de assemblagehal en vier weken montage op locatie. 

Lees meer...

Unieke revalidatielocatie voor ZorgSpectrum

Zorgen dat het gebouw van ZorgSpectrum in Houten blijvend aanpasbaar is aan de wensen van nu en morgen. Daarom is gekozen voor volledig modulaire bouw.  

Lees meer...

Groen en duurzaam, met oog op de toekomst

Prefab beton als duurzame bouwmethode die antwoord geeft op de gewenste vergroening van steden en toekomstige functiewisseling van gebouwen.     

Lees meer...

Huurwoningen sneller, beter en betaalbaar verduurzamen

Alle woningen CO2-neutraal in 2050. Corporaties en marktpartijen kunnen het niet alleen. Gezamenlijk optrekken kan de missie doen slagen en huren betaalbaar houden. 

Lees meer...

Kansrijke opties voor opschalen industriële woningbouw

Veel nieuwe woningen en liefst zo snel mogelijk. Antwoorden op die verlangde snelheid ontstaan aan de zogeheten Doorbraaktafel industriële woningbouw. 

Lees meer...

54events lanceert congres OFFSITE International - VERPLAATST NAAR 2021

54events, organisator van onder meer Vakbeurs Energie en de bouw- en vastgoedgerelateerde vakbeurzen PREFAB en RENOVATIE, organiseert komend najaar in Den Bosch de eerste editie van OFFSITE International, een nieuw internationaal congres in het kader van industrieel en modulair bouwen en renoveren. Let op: dit evenement is verplaatst naar volgend jaar. Later meer info!

Lees meer...

Renovatie met reproduceerbare installatietechniek

Adviesbureau DWA heeft een Gouds kantoorgebouw gerenoveerd tot een kantoor met minimale energievraag en hoog gebruikerscomfort voor de gebruikers. 

Lees meer...

Tijdwinst met stijlvol middenhuur woningconcept

Staalframebouw is een snelle bouwmethode, zeker in slimme woningbouwconcepten. Zo worden Woonstaete Woonvilla’s in slechts 20 weken gebouwd. 

Lees meer...