Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Expo mogelijkheden

LAAT U GEDEGEN ADVISEREN!

Voegt deelname aan PREFAB iets toe voor uw organisatie? Past die in uw doelstellingen en budget? Graag kijken wij dan met u naar hoe die eruit zou kunnen zien, zodat we tot een voor u optimale beurscampagne te komen.

Wat mogelijkheden op een rij

Standbouw

Een all-in stand is beschikbaar vanaf € 3.210,-. Dit is inclusief onder meer meubilair, parkeren, wifi en gebruik van de lounge. Eigen standbouw kan bij een oppervlak vanaf plm. 20 m2.

Een all-in stand op maat

Een all-in stand wordt voor € 395,- gepersonaliseerd door middel van een baliesticker en tapijt-plus-blikvanger kleur naar keuze. Voor €105,- per strekkende meter bedrukken we uw achterwand.

Een presentatie of workshop geven

In de beurstheaters kunt u - tegen aantrekkelijke tarieven - presentaties of workshops geven. Na afloop ontvangt u de contactgegevens van de aanwezigen.

Lanyard sponsoring

Gedurende 3 dagen lopen zo'n 15.000 bezoekers van PREFAB, Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power met uw merknaam en logo om de hals. Reeds in optie!

Een promopoint in de centrale entree

Voor € 995,- vult u een klein promopoint in de centrale entree en voor € 2.495,- een grote: een deel van de beursvloer waarop een project of product wordt getoond.

Flyeren

Voor € 1.995,- flyert u 3 dagen lang met 2 personen, vlak na de badgescan. Voor € 995,- doet u dat met 1 persoon op de beursvloer of bij uw promopoint.

Banners en bestickering

Vloerbestickering, banners of iets waaraan wij zelf nog niet dachten? Een combinatie van bovenstaande opties? Heel veel kán – en álles is bespreekbaar

Bedrijfslogo op plattegronden

Voor € 295,- staat het logo van uw onderneming op de grote plattegronden - die op de strategische plaatsen in de hallen staan. Beperkt beschikbaar!

Advertorial in e-mail nieuwsbrief

Onze e-mail nieuwsbrief wordt goed gelezen. Een advertorial daarin wordt ook op onze website en via Twitter en LinkedIn gepubliceerd en kost € 399,-.

 

Meer informatie

Wilt u iemand spreken over PREFAB? Bel dan met 54events - Sander Braam, op +31 (0)6 51 43 92 64. Een contactformulier invullen kan ook: dan zien wij gelijk uw specifieke wensen. Mailen over PREFAB doet u ook naar Sander: sander@54events.nl.