Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Standaardiseren zonder vrijheden aan te tasten

De kunst van het toekomstige bouwen zit volgens Faay, producent van prefab wandsystemen en -plafondsystemen, in standaardiseren. Zonder daarbij de vormgevings- en indelingsvrijheid van architect en particuliere woningkoper aan te tasten.

Lees meer...

Authentieke gevel via ultramoderne robotproductie

In een robotstraat in de nieuwe fabriekshal van prefab betonfabrikant Spaansen worden keramische steenstrips van baksteenbedrijf Vandersanden op betonnen gevelelementen gelijmd. Een nieuwe stap in het prefab bouwen.

Lees meer...

In de rij voor een betaalbaar houten appartement

Een appartement als kant-en-klaar product. Betaalbaar, comfortabel en duurzaam. FLETTS levert van massief hout geproduceerde appartementen in groottes van 45 tot 80 m2 woningoppervlakte.

Lees meer...

Duurzame en betaalbare prefab woning

Het woningconcept Bloqz is één van de innovatieve ontwikkelingen om snel en goedkoop hoogwaardige woningen te kunnen realiseren.

Lees meer...

Vandaag een eengezinswoning, morgen een gelijkvloers appartement

Huisvesting die zich door de tijd aanpast aan de situatie en wensen van bewoners. Dat kan dankzij een duurzame bouwmethode op basis van zelfstandige houten draagconstructies en aparte panelen, die gemonteerd, gedemonteerd en hergebruikt kunnen worden. 

Lees meer...

Strategisch innoveren leidt tot meerwaarde

Als paddenstoelen uit de grond neemt het aantal innovatiemanagers in het bedrijfsleven toe. Prima, als zij vanuit een duidelijke visie slim en efficiënt innoveren, vindt Peter Kuindersma, van Ingenii Bouwinnovatie.

Lees meer...

“Gaat als een speer met staalframes”

In Gennep wordt een levensloopbestendige woning gerealiseerd. De staalframes zijn inclusief beplatingen, isolatie, elektra in de fabriek geprefabriceerd en in één dag gemonteerd.

Lees meer...

In gesprek over industriële woningbouwprojecten

Om hindernissen bij industriële woningbouw te overwinnen, wil de ‘doorbraaktafel industriële woningbouw’ in gesprek met architecten en ontwerpbureaus die meewerken aan het realiseren van industriële woonproducten.

Lees meer...

(On)zichtbaar prefab beton bij De Meelfabriek

Prefab betonnen portalen zijn fabrieksmatig voorzien van ingestorte steenstrips om harmonieus aan te sluiten op het metselwerk van de appartementengebouwen voor young professionals in Leiden.

Lees meer...

Vier-vrachtwagens-uit-de-houtfabriek-en-de-villa-staat

In St. Oedenrode is op industriële wijze een ruime villa gerealiseerd. Vier maanden nadat de vrachtwagens de prefab houten wand- en dakelementen hadden gebracht, konden de eigenaars hun woning betrekken.

Lees meer...