Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

PREFAB 2020 naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is PREFAB 2020 uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Informatie en inspiratie: up-to-date en compleet

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

“Gaat als een speer met staalframes”

In Gennep wordt een levensloopbestendige woning gerealiseerd. De staalframes zijn inclusief beplatingen, isolatie, elektra in de fabriek geprefabriceerd en in één dag gemonteerd.

Lees meer...

In gesprek over industriële woningbouwprojecten

Om hindernissen bij industriële woningbouw te overwinnen, wil de ‘doorbraaktafel industriële woningbouw’ in gesprek met architecten en ontwerpbureaus die meewerken aan het realiseren van industriële woonproducten.

Lees meer...

(On)zichtbaar prefab beton bij De Meelfabriek

Prefab betonnen portalen zijn fabrieksmatig voorzien van ingestorte steenstrips om harmonieus aan te sluiten op het metselwerk van de appartementengebouwen voor young professionals in Leiden.

Lees meer...

Vier-vrachtwagens-uit-de-houtfabriek-en-de-villa-staat

In St. Oedenrode is op industriële wijze een ruime villa gerealiseerd. Vier maanden nadat de vrachtwagens de prefab houten wand- en dakelementen hadden gebracht, konden de eigenaars hun woning betrekken.

Lees meer...

Congres over grootschalige houtbouw

Opdrachtgevers, ontwikkelaars, architecten en bouwers komen op 1 oktober virtueel samen op het eerste Nationale Digitale Houtbouwcongres. Is grootschalige woningbouw met hout mogelijk en wenselijk?

Lees meer...

“Zo snel mogelijk schop de grond in”

Minister Ollongren wil dat de schop snel de grond ingaat om 51.000 woningen binnen 27 projecten te realiseren. Snelheid wordt daarbij verhoogd door industriële bouwmethoden in te zetten.

Lees meer...