Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Informatie en inspiratie

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Tickets

PREFAB is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie tot en met vrijdag 6 oktober. Daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. BTW. Zich registreren voor een bezoek kunt u vanaf medio augustus 2023.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Rekenmodel voor businesscase flexibele woningen

De businesscase van projecten met verplaatsbare woningen ziet er namelijk anders uit dan die van reguliere nieuwbouwprojecten.

Lees meer...

Woondeals voor 260.000 nieuwe woningen in drie provincies

Tot en met 2030 komen er in drie Nederlandse provincies 260.000 woningen bij: 104.000 in Gelderland, 26.000 in Limburg en 130.000 in Brabant.

Lees meer...

Provincie prijst Brabants bedrijf Lister Buildings als pionier in circulaire woningbouw

Het bedrijf Lister Buildings uit ’s-Hertogenbosch ontwikkelt circulaire leefomgevingen op basis van houten draagconstructies. In hun fabriek in Weert maakt het bedrijf de circulaire modules waarmee zo’n duizend woningen geproduceerd kunnen worden voor de Nederlandse vastgoedmarkt.

Lees meer...

Gelderland zet in op prefab en circulaire woningbouw

Provincie Gelderland wil de woningbouw versnellen en verduurzamen. Met steun van de provincie maken zeven Gelderse bouwbedrijven een omslag naar prefab woningbouw. Waarbij ze zoveel mogelijk circulaire en biobased materialen gebruiken.

Lees meer...

Magische grens in 2022: 10.000 industriële woningen

Marjet Rutten vertelt in haar jaarlijkse update over de industriële bouw in Nederland. Voor deze nieuwbrief licht ze ook graag de rol van slimme en duurzame concepten en geautomatiseerde processen toe.

Lees meer...

Rijk zet in op forse versnelling bouw

Om de woningbouwontwikkeling fors te versnellen, heeft minister De Jonge het Plan van aanpak versnellen processen en procedures woningbouw naar de Tweede Kamer gestuurd.

Lees meer...