Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Informatie en inspiratie: up-to-date en compleet

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Productie
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Bouw staat open voor kennis over industrieel bouwen

Bezoekers aan de vakbeurs PREFAB spraken van een interessant en waardevol kennisevenement en beursvloer. Sander Braam van organisator 54events: “Off-site bouwen groeit explosief. Niemand in de bouw-, vastgoed- en installatiesector wil deze ontwikkelingen missen, want het is één en al industrialisatie wat de klok slaat. Dat heeft de afgelopen beurs wel laten zien.”

Lees meer...

Sustainer Homes wint Prefab Efficiency Award 2019

Op dinsdag 8 oktober werd tijdens de vakbeurs PREFAB de winnaar bekend gemaakt van de Prefab Efficiency Award 2019. Plaats van handeling was het PREFAB Theater in de Brabanthallen in Den Bosch, alwaar van 8 t/m 10 oktober de eerste editie van dit evenement plaatsvond.

Lees meer...

Exposanten belonen eerste editie van PREFAB met een 8

Vakbeurs PREFAB kende afgelopen week een succesvolle eerste editie. De beurs, die zich volledig richt op industrieel en modulair bouwen en renoveren, trok geheel op eigen kracht 2.343 professionals naar de Brabanthallen, waar op dat moment ook onder meer zusterbeurs Vakbeurs Energie plaatsvond.

Lees meer...

Brabanthallen week lang in teken van uitvoer klimaatakkoord

De Brabanthallen stonden afgelopen week in het teken van de energietransitie. Met als thema ‘Samen Werken in Transitie’ was de Nationale Energieweek, waarvan de basis wordt gevormd door Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power, Zero Emission | Ecomobiel en nieuwkomer PREFAB, goed voor bijna 190.000 zakelijke contactmomenten. Een nieuw record.

Lees meer...

Openingsdebat: “Echte omslag naar prefab komt eraan”

Tijdens het openingsdebat op de vakbeurs PREFAB had Margriet Drijver een duidelijke boodschap aan de bouw: “Velen hebben nog geen idee wat prefabricage gaat betekenen qua aanpassing voor hun organisatie. Als bouwbedrijven bijvoorbeeld blijven hangen in maatwerk, dan is er geen bestaansrecht meer voor hen. “We moeten een echte omslag maken. Niet blijven verbeteren aan oude bouwmethodieken.”

Lees meer...

Genomineerden Prefab Efficiency Award bekend

Afgelopen donderdag werden in Breukelen de genomineerden voor de Prefab Efficiency Award 2019 bekend gemaakt. Een vakjury onder leiding van Marjet Rutten selecteerde de inzendingen van FLETTS, RcPanels en Sustainer Homes.

Lees meer...