Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Informatie en inspiratie: up-to-date en compleet

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Productie
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Fijner wooncomfort en fraaiere uitstraling

Het beeld van de Mollenbossenflats in Blerick is compleet veranderd, mede door een balkonfaçade in hoogwaardig wit gepigmenteerd prefab beton.

Lees meer...

Aardbevingsbestendige woningen in Loppersum

Woningen in het Groningse Loppersum worden aardbevingsbestendig en energiezuinig gerenoveerd en nieuw gebouwd. Bijvoorbeeld in staalframebouw.

Lees meer...

Duurzaam ontwerp voor modulaire stedenbouw

Innovatieve oplossingen op de hout-hackathon Future of Wood, waar het gebruik van hout als natuurlijk en hernieuwbaar bouwmateriaal centraal stond. 

Lees meer...

Hoe de woningproductie versnellen?

Madeline Buijs, sectoreconoom bij ABN AMRO, legde recent in RTL Nieuws uit hoe prefab helpt om de woningbouw te versnellen.

Lees meer...

‘Symbiotische’ renovatie van portiekwoningen

Studenten ontwikkelden een modulair concept voor de transformatie van kantoren naar A+++ woningen. Vervolgstap: de renovatie van portiekwoningen.

Lees meer...

Belgisch woningproject bewijst snelheid van bouwen met staalframe

In Thuin in België werden vier BEN-woningen in een staalframeconstructie opgetrokken. Dit woningbouwsysteem scoort goed op duurzaamheidsvlak, is licht van gewicht, waarborgt een snelle bouw en biedt de architect maximale ontwerpvrijheid.

Lees meer...