Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Informatie en inspiratie: up-to-date en compleet

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Bezoek de sessie Prefab in Renovatie- en transformatieprojecten op beurs RENOVATIE

Prefabricage en modulariteit zijn de middelen om de doelstellingen te behalen en te komen tot versnelling, standaardisatie en opschaling.

Lees meer...

Een nieuwe manier van circulair prefab bouwen

De cirkel van de circulaire bouw kan daadwerkelijk gesloten worden door de materialen uit een gebouw te oogsten en opnieuw te gebruiken.

Lees meer...

Stad van intussen

Zes Amsterdamse woningcorporaties hebben recent de handen ineengeslagen om de alsmaar toenemende woningnood te keren.

Lees meer...

Slim en efficiënt prefab bouwen met Cascoplus

In dit artikel vertelt exposant Cascoplus samen met een opdrachtgever over de voordelen van prefab bouwen en specifiek over haar unieke concept.

Lees meer...

VBI introduceert haar next-level prefab VBI Integraalvloer

In dit artikel: exposant VBI aan het woord over haar nieuwe prefab VBI Integraalvloer en een vooruitblik op De Nieuwe Blauwdruk.

Lees meer...

Industriële woningbouw groeit door

Marjet Rutten, ambassadeur van PREFAB, publiceert jaarlijks een actuele lijst van het aantal industrieel opgeleverde woningen in Nederland. De definitie die Marjet daarbij hanteert is binnen 10 dagen wind en waterdicht en binnen 50 dagen afgebouwd.

Lees meer...