Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv €50,- incl. BTW gratis bij registratie vooraf.

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

Slimmer ontwerpen, bouwen en installeren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Informatie en inspiratie

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Tickets

PREFAB is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie tot en met maandag 9 oktober. Daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. BTW. Zich registreren voor een bezoek kunt u hier.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Prefab zit bij HEBO in het DNA

HEBO is al ruim veertig jaar goed voor de productie van houten en kunststof kozijnen. Of je nu kiest voor hout, kunststof of een combinatie, HEBO maakt het waar. Bijzonder aan dit bedrijf is zonder twijfel de focus op prefab: alle kozijnen worden prefab aangeleverd, inclusief stelkozijn, beglazing en hang- en sluitwerk.

Lees meer...

Geïndustrialiseerd bouwen en ruimtelijke kwaliteit

Renske Wiggers is een doorgewinterde Plegt-Vosser. Ruim zeventien jaar geleden begon ze in de projectontwikkeling als Manager Vastgoedontwikkeling. Nu geeft ze leiding aan de afdelingen Verkoop (verkoopmanagement en kopersbegeleiding) en Development. Een van haar verantwoordelijkheden is de ontwikkeling van de Product-Markt-Combinaties (PMC’s) van Plegt-Vos.

Lees meer...

WAGO is er weer bij - met een primeur

Net als tijdens eerdere edities is WAGO weer aanwezig op PREFAB. Niet alleen met het onderhoudsvrije installatiesysteem WINSTA, maar ook met een primeur. “Zelfs de kleinste componenten kunnen het verschil maken,” vertelt Marcel Visser van WAGO.

Lees meer...

wedi introduceert kant en klare afbouwoplossing

Bij standnummer 040 in de PREFAB-hal presenteert wedi samen met haar ketenpartners DEKO, Tegelgroep Nederland en de Mosa een unieke wand- en vloerconstructie. Hiermee introduceert de bouwmateriaalspecialist een nieuwe innovatie op het gebied van industrieel en modulair bouwen.

Lees meer...

Prefab is gewild, biobased is gewenst: de Strotec gevel is allebei

Veel opdrachtgevers in de bouw worstelen met de variatie aan duurzame eisen die op hen afkomt. Stikstof, CO2, biodiversiteit. Eisen, normen en wensen lopen door elkaar heen. Wat als we het beeld kantelen en het materiaal als uitgangspunt nemen?

Lees meer...

Van Wijnen: Kiwa-keurmerk voor prefab woningconcept

Onlangs ontving Van Wijnen, een der koplopers in de bouwsector, het allereerste KOMO- (diensten)certificaat omtrent BRL 2840 (deel 1) voor de ontwerpfase van haar prefab woningconcept.

Lees meer...

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv €50,- incl. BTW gratis bij registratie vooraf.