Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

PREFAB 2020 naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is PREFAB 2020 uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Informatie en inspiratie: up-to-date en compleet

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Standaardiseren zonder vrijheden aan te tasten

De kunst van het toekomstige bouwen zit volgens Faay, producent van prefab wandsystemen en -plafondsystemen, in standaardiseren. Zonder daarbij de vormgevings- en indelingsvrijheid van architect en particuliere woningkoper aan te tasten.

Lees meer...

Authentieke gevel via ultramoderne robotproductie

In een robotstraat in de nieuwe fabriekshal van prefab betonfabrikant Spaansen worden keramische steenstrips van baksteenbedrijf Vandersanden op betonnen gevelelementen gelijmd. Een nieuwe stap in het prefab bouwen.

Lees meer...

In de rij voor een betaalbaar houten appartement

Een appartement als kant-en-klaar product. Betaalbaar, comfortabel en duurzaam. FLETTS levert van massief hout geproduceerde appartementen in groottes van 45 tot 80 m2 woningoppervlakte.

Lees meer...

Duurzame en betaalbare prefab woning

Het woningconcept Bloqz is één van de innovatieve ontwikkelingen om snel en goedkoop hoogwaardige woningen te kunnen realiseren.

Lees meer...

Vandaag een eengezinswoning, morgen een gelijkvloers appartement

Huisvesting die zich door de tijd aanpast aan de situatie en wensen van bewoners. Dat kan dankzij een duurzame bouwmethode op basis van zelfstandige houten draagconstructies en aparte panelen, die gemonteerd, gedemonteerd en hergebruikt kunnen worden. 

Lees meer...

Strategisch innoveren leidt tot meerwaarde

Als paddenstoelen uit de grond neemt het aantal innovatiemanagers in het bedrijfsleven toe. Prima, als zij vanuit een duidelijke visie slim en efficiënt innoveren, vindt Peter Kuindersma, van Ingenii Bouwinnovatie.

Lees meer...