Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv € 25,- gratis bij registratie vooraf.

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

Voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Informatie en inspiratie

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Tickets

PREFAB is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie vóór dinsdag 11 oktober. Een kaart aan de deur kost € 25,- exclusief BTW. Zich registreren voor een bezoek kunt u hier.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Op vakbeurs PREFAB staat de nieuwe manier van bouwen

Energietekorten, prijsstijgingen en leveringsonzekerheid. Woningnood en de stikstofcrisis. Afgaand op de dagelijkse berichtgeving lijkt Nederland tot op het bot verdeeld. Heel anders is dat beeld op de vakbeurs PREFAB - tijdens de Nationale Energie Week in Den Bosch.

Lees meer...

De bouw vooruit: plannen vanuit het 3D-model

90% van de Nederlandse bouwers maakt gebruik van Powerproject dat nu ook een BIM-module aanbiedt waardoor plannen vanuit het 3D-model mogelijk wordt.

Lees meer...

Ontmoet INpakt

“Vergeet baksteen, denk aan INpakt,” vertelt Olivier Langejan. “De INpakt gevelplaat is het sluitstuk van de industriële bouw.”

Lees meer...

Prefab, duurzaam en energieneutraal

“We willen afstappen van de traditionele bouwmethodieken. Conceptuele prefab bouw biedt voordelen op het gebied van duurzaamheid, prijszekerheid en bouwfysische eigenschappen.”

Lees meer...

Twintig flexwoningen in Erp opgeleverd

Het is woningcorporatie Area gelukt om in anderhalf jaar tijd twintig flexwoningen in Erp te realiseren. De eerste bewoners nemen hun intrek in de woning.

Lees meer...

Goed grootstedelijk wonen haalbaar maken

Het Dok is zo door Pero Puljiz en Erik Vrieling ontworpen dat het compleet in een prefab systeem gebouwd kan worden.

Lees meer...

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv € 25,- gratis bij registratie vooraf.