Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Slimmer ontwerpen, bouwen en installeren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Informatie en inspiratie

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Tickets

PREFAB is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie tot en met maandag 14 oktober. Daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. BTW.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Houten woongebouw M’DAM aan de Pierebaan in Monnickendam

De bouw van het houten woongebouw M’DAM aan de Pierebaan in Monnickendam is afgerond. Waterland is hierdoor de eerste gemeente in de regio met een compleet circulair houten woongebouw.

Lees meer...

Hoornse fabriek met tiny houses trekt naar Krommenie

De stichting Clean2Anywhere van oprichter Edwin ter Velde sluit de fabriek in Hoorn en vertrekt naar Zaanstad. Ter Velde laat in Krommenie in eerste instantie twintig woningen bouwen.

Lees meer...

Exposant aan het woord: FIRST BASE Ground Screws

Funderingen zijn van beton. Er gaan grote heipalen de grond in en er wordt gestort. Zo ziet het traditionele plaatje eruit. Maar het kan ook simpeler, geluidsarm, trillingsvrij en met veel lichter materieel.

Lees meer...

Rabo SmartBuilds zet modulaire middenhuurwoningen in om woningtekort duurzaam terug te dringen

Rabobank heeft de ambitie om met haar dochter Rabo SmartBuilds in tien jaar tijd twaalfduizend modulaire middenhuurwoningen in diverse Nederlandse regio’s te bouwen. De scale-up kiest hierbij bewust voor innovatieve, duurzame én verplaatsbare woningen. Hiermee biedt Rabo SmartBuilds een snelle oplossing voor de dringende woningbehoefte in ons land.

Lees meer...

Digitalisering en industrialisatie op PREFAB 2024

Digitalisering en industrialisatie krijgen ook op vakbeurs PREFAB op 15, 16 en 17 oktober weer de aandacht die zij verdienen. Hoe zetten exposanten het in om hun fabrieken slimmer te maken en sneller te laten produceren? Een korte vooruitblik.

Lees meer...

“Mijn ideaal? Dat de bouwindustrie niet iedere keer het wiel opnieuw uit uitvindt.”

Begin mei kopte Portisa op haar LinkedIn-pagina: Wij zijn aan het robotiseren. Reden genoeg voor ons om met eigenaar Frederike Cernoia in gesprek te gaan.

Lees meer...