Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Slimmer ontwerpen, bouwen en installeren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Informatie en inspiratie

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Tickets

PREFAB is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie tot en met maandag 14 oktober. Daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. BTW.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Digitalisering en industrialisatie op PREFAB 2024

Digitalisering en industrialisatie krijgen ook op vakbeurs PREFAB op 15, 16 en 17 oktober weer de aandacht die zij verdienen. Hoe zetten exposanten het in om hun fabrieken slimmer te maken en sneller te laten produceren? Een korte vooruitblik.

Lees meer...

“Mijn ideaal? Dat de bouwindustrie niet iedere keer het wiel opnieuw uit uitvindt.”

Begin mei kopte Portisa op haar LinkedIn-pagina: Wij zijn aan het robotiseren. Reden genoeg voor ons om met eigenaar Frederike Cernoia in gesprek te gaan.

Lees meer...

Roger Kerckhoffs: "Breng je witte Kia Picanto in kaart"

Supply chain management, ofwel het managen en beheersen van goederenstrome, is binnen industrialisatie een belangrijk thema. Roger Kerckhoffs deed er in ruim dertig jaar veel ervaring in op. Hij was verantwoordelijk voor onder andere customer service, sales & operations planning (S&OP), transport en opslag. Daarnaast heeft hij ervaring als productie- en als inkoopmanager.

Lees meer...

Thijs Brilleman: "Automatiseer, maar blijf zuinig op vakmensen"

Thijs Brilleman is als Leader Smart Manufacturing & Robotics aan de Haagse Hogeschool expert op het gebied van slim produceren, al dan niet met behulp van robots. Hoewel hij voornamelijk actief is in de industrie, ziet hij veel parallellen met de bouwsector.

Lees meer...

‘Aansluiting prefab meterkasten in ruwbouwfase’ nu breder toepasbaar

In april is een nieuwe versie van NTA 8769 Aansluiting van prefab meterkasten in de ruwbouwfase verschenen. De NTA is nu ook toepasbaar bij een project met één aansluiting en bij nieuwbouwprojecten met een warmteaansluiting.

Lees meer...

'Circulaire restwaarde' flexwoningen: duurzame oplossing voor acuut probleem 

Nederland staat voor een grote en urgente woningbouwopgave. De druk op de woningmarkt is hoog en benadrukt de noodzaak om het bouwen van woningen te versnellen.

Lees meer...