Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

PREFAB 2020 naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is PREFAB 2020 uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Informatie en inspiratie: up-to-date en compleet

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Nieuwe gevels kant-en-klaar in betoncasco geplaatst

Het flatgebouw Hoog Lindoduin op Scheveningen wordt gerenoveerd. In en aan het kale betoncasco worden kant-en-klare gevelelementen en prefab balkons geplaatst.

Lees meer...

Slim omgaan met industrialisatie in woningbouw

Het ING Economisch Bureau heeft de kansen van industrieel bouwen onderzocht: succesvol industrialiseren is mogelijk door voordelen te benutten en nadelen te beperken.

Lees meer...

Kwart miljoen ouderenwoningen nodig, liefst in eigen buurt

De potentiële vraag naar ouderenwoningen bedraagt een kwart miljoen. En in 1,2 miljoen huizen zijn mogelijk aanpassingen nodig voor ouderen die in hun huidige woning willen blijven wonen

Lees meer...

Prefab krachten gebundeld

Portisa Nederland BV en Raab Karcher gaan samenwerken op het gebied van prefab badkamers. Prefab en logistieke ontzorging zijn toverwoorden om op de bouwplaats flinke slagen te kunnen maken.

Lees meer...

Transformatie van gevangenis tot wooncomplex

Gevangeniscomplex Noordsingel in Rotterdam transformeert tot een nieuwe stukje stad met plek voor wonen, werken en ontspanning. De tralies maken plaats voor prefab puien.

Lees meer...

Innovatief modulair bouwsysteem in modelwoning Lemelerveld

In één dag een standaard woning monteren. Met een verdiepingsvloer waarin de prefab installatie-elementen voor verwarming, warm water, ventilatie en riolering zijn opgenomen.

Lees meer...