Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Regel hieronder uw gratis ticket. Let op: hiermee bezoekt u gratis ook de andere vakbeurzen.

Informatie en inspiratie: up-to-date en compleet

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Productie
Logistiek & Assemblage
×

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Uitdagend prefab vakwerk: majestueuze trappen

Lammers Beton heeft voor het AFAS Experience Center in Leusden bijzondere gebogen prefab betonnen trappen geleverd. Deze majestueuze trappen zijn qua engineering en uitvoering een knap staaltje vakwerk qua prefabricage, nadat in een 3D-model de gebogen trappen waren gemodelleerd en gedimensioneerd.

Lees meer...

Innovatieve dakstand en muurvoet versnellen bouwproces

Isoniq biedt met z’n innovatieve dakstand en muurvoet een oplossing om beter te isoleren en sneller te bouwen. Michel van Veen: “Wij hebben verschillende disciplines en werkzaamheden van de bouwplaats naar de fabriek gehaald en in één geïntegreerd prefab systeem samengevoegd.

Lees meer...

“Sneller bouwen en welkome continuïteit van je proces”

“Ons BouwDeck prefab plat dak ligt binnen enkele minuten definitief op zijn plaats. Met een zeer precieze pasvorm en compleet met trim, waterafvoer, loodvervanger, alles,” vertelt Marc Evers, directeur van BouwDeck, over zijn voor de bouw interessante productreeks.

Lees meer...

Industrieel verduurzamingsconcept bewijst zich in praktijk

Renolution krijgt het rapportcijfer 9.4 van bewoners en corporaties, met name omdat hun woningen razendsnel en met minimale overlast voor de bewoners compleet worden verduurzaamd.

Lees meer...

Opbouw installaties als ‘Meccano voor volwassenen’

Een doeltreffend antwoord voor de prefabricageslag in de Nederlandse bouw- en installatiesector lag in de vorm van het sanitair inbouwframe TECEprofil ruim een kwart eeuw op de plank bij TECE. Thans vindt het profielsysteem op grote schaal z’n weg in de bouw.

Lees meer...

‘Proof of the pudding’ op vakbeurs PREFAB

Het Europese project INDU-ZERO, dat een innovatieve fabriek voor woningrenovatiepakketten ontwerpt, is een partnerschip aangegaan met het kennisevenement PREFAB in de Brabanthallen in Den Bosch. Op deze vakbeurs worden de eerste zichtbare resultaten van het industrialisatieproces getoond in een themasessie op

Lees meer...