Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Tijdelijk gratis toegang!

Op 12, 13 en 14 oktober vindt in de Brabanthallen in Den Bosch hét B2B evenement voor off-site bouwen en renoveren plaats.

Een toegangsbewijs twv €25,- is nu tijdelijk gratis.

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Informatie en inspiratie: up-to-date en compleet

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

COVID-19

Lees hier welke maatregelen wij als organisatie hanteren om een mooie editie neer te kunnen zetten.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Start herbestemming kantoor naar 81 kamers tellend logiesgebouw te Almere

De vergunning lag al een tijdje gereed, maar door de coronaperikelen is pas deze week officieel gestart met realisatie van de ombouw.

Lees meer...

Schoorvrij en circulair bouwen met remontabel prefab beton

Om in de strenge winters van Finland door te kunnen blijven bouwen heeft Peikko decennia geleden boutverbindingen voor betonelementen bedacht. Steeds meer aannemers verkiezen deze innovatieve en droge verankeringsmethode boven de traditionele natte knoop. Waarom is dat?

Lees meer...

Ultrasnel steenstrips verlijmen op prefab gevelpanelen

Kant-en-klare gevelpanelen; de toepassing ervan neemt handoverhand toe. Met dank aan de bedenkers van machinale systemen of die elementen geautomatiseerd te voorzien van gevelbekleding.

Lees meer...

Beursmanager Sander Braam van 54events: "Wij geven prefabricage een boost"

“Het accent ligt op samenwerking. Hoe brengen we samen prefab producten bij elkaar ? Hoe dragen we samen bij aan de aanpak van vraagstukken als de energietransitie, duurzaamheid, circulariteit en demontabel bouwen?"

Lees meer...

Bezoekersregistratie vakbeurs PREFAB 2021 open

Onlangs opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van de vakbeurs PREFAB. Die vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Industrial Heat & Power.

Lees meer...

Speciale integraalvloer voor geïndustrialiseerde nieuwbouwwoningen

De prefab VBI Integraalvloer met geïntegreerde technische installaties draagt bij aan een snelle oplossing voor het woningtekort. Deze systeemvloer voor seriematige, grondgebonden woningbouw is namelijk ontwikkeld voor het snel realiseren van geïndustrialiseerde nieuwbouwwoningen.

Lees meer...

Tijdelijk gratis toegang!

Op 12, 13 en 14 oktober vindt in de Brabanthallen in Den Bosch hét B2B evenement voor off-site bouwen en renoveren plaats.

Een toegangsbewijs twv €25,- is nu tijdelijk gratis.