Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Slimmer ontwerpen, bouwen en installeren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Informatie en inspiratie

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Tickets

PREFAB is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie tot en met maandag 14 oktober. Daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. BTW.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Woningcorporaties en Barli realiseren duizend modulaire houten woningen

Tien woningcorporaties in Noordoost Brabant en bouwer Barli uit Uden bundelen hun krachten om de komende vijf jaar duizend modulaire woningen te realiseren.

Lees meer...

Snel en steigerloos bouwen met prefab beton

De Coninxpoort wordt één van de hoogste gebouwen van Lelystad. In het woongebouw komen 96 appartementen. De toren wordt opgebouwd uit prefab casco’s en een prefab gevel. Zo kan er snel en steigerloos gebouwd worden.

Lees meer...

Circulair bouwen - In Holland groeit een huis

Tot 2030 moeten er in ons land zo’n 900.000 woningen worden gebouwd. Maar hoe krijg je die enorme woningbouwopgave voor elkaar zonder de CO2- en stikstofnormen te overschrijden?

Lees meer...

Steeds meer flexwoningen door ondersteuning vanuit het Rijk

Met flexwoningen, en het stelsel aan regelingen en ondersteuning om de realisatie van flexwoningen te versnellen, is met succes een nieuwe bouwwijze geïntroduceerd.

Lees meer...

Exposant: ROCKWOOL Prefab Building Systems

ROCKWOOL, wereldwijd bekend om zijn innovatieve en duurzame isolatieoplossingen, staat dit jaar in oktober voor de eerste keer op PREFAB in de Brabanthallen in Den Bosch.

Lees meer...

Er komt een detailstandaard in gestapelde houtbouw

“We destilleren in gezamenlijkheid een methodeinclusief details op uitvoeringsniveau waarmee je een goed houten gebouw kunt ontwerpen en realiseren.”

Lees meer...