Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Slimmer ontwerpen, bouwen en installeren

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Informatie en inspiratie

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Tickets

PREFAB is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie tot en met maandag 14 oktober. Daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. BTW.

Ontwerp & Enginering
Componenten & Modules
Logistiek & Assemblage
×

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Antwoorden op de vloedgolf aan vacatures in de techniek

Een installateur vinden, is niet eenvoudig meer. Er zijn dertigduizend vacatures die naar verwachting de komende jaren niet worden ingevuld. “Dat er een grote vraag naar technische vakmensen is, is evident,” vertelt programmamanager Terry Heemskerk van Techniek Nederland.

Lees meer...

Preworxs zet de schouders onder het nieuwe bouwen

Preworxs is bedenker en aanbieder van modulaire oplossingen voor toepassing in de industrie, utiliteit en woningbouw. “We hebben dit jaar een gezamenlijke stand met een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende HSB-bouwers. Hiermee willen we laten zien wat je kunt bereiken als je echt met elkaar samenwerkt.”

Lees meer...

Attema: prefab installeren voor efficiency en gemak

“Met Installeren 2.0 werkt de medewerker op de bouwplaats drie keer sneller dan bij traditioneel installeren.”

Lees meer...

Van Walraven doet al zolang het bestaat aan prefab

Van Walraven is een groothandel in infra- en installatieproducten en bestaat sinds 1968. Het bedrijft verkoopt niet alleen afzonderlijke materialen, maar ook prefab onderdelen en systemen.

Lees meer...

Isolectra: "Samenwerkingen met onze klanten en  toeleveranciers zijn allesbepalend"

Isolectra is specialist op het gebied van stekerbaar installeren. Sinds Isolectra het Wieland GST18®-systeem introduceerde in Nederland, heeft deze manier van installeren een grote vlucht genomen.

Lees meer...

Kopp ziet prefab als speerpunt

“Wij willen de prefab aannemers helpen met het onderzoeken hoe we de woningen nog meer slim en energieneutraal kunnen krijgen.”

Lees meer...