Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Oog voor vloerconstructie door warmtepomp

Het gewicht van een warmtepomp in een woning vergt aandacht voor de eisen aan de vloerconstructie. Prefab betonfabrikanten rekenen mee. 

Lees meer...

Energiezuinig en levensloopbestendig wonen

In Reeuwijk zijn vijf zeer duurzame woningen gebouwd: energiezuinig en met milieuvriendelijke bouwmaterialenRazendsnel gebouwd in prefab houtskeletbouw. 

Lees meer...

Bewuste keuze voor modulaire bouwelementen

Een efficiënte en vlotte transformatie van een rijksmonument tot ArsenaalDelft. Met inzet van modulaire bouwelementen zoals kant-en-klare badkamers.  

Lees meer...

Semi-permanent verpleeghuis schept renovatieruimte

Zorgpartners Midden-Holland beschikt binnenkort over een nieuw, tijdelijk verpleeghuis. Het wordt modulair en snel gebouwd en kan later worden hergebruikt. 

Lees meer...

Demontabel gebouw is 100% toekomstbestendig

In Delft is een voorbeeldproject voor de circulaire economie verrezen: een gebouw met de mogelijkheid om het in de toekomst geheel te remonteren. 

Lees meer...

Balkons verhogen woongenot en beeldkwaliteit

Op het voormalige Shellterrein Overhoeks in Amsterdam-Noord verrijst Blok C2 met 59 koopwoningen. Eén van de eyecatchers: witte druppelvormig prefab betonnen balkons. 

Lees meer...

Beter af met prefab meterkast

“Door prefab meterkasten vroegtijdig in het bouwproces te plaatsen, is er grip op de planning en wordt gesteggel met nutsbedrijven voorkomen. 

Lees meer...

Veel nieuwbouwwoningen in 2019, veel prefab

In 2019 werden volgens het CBS bijna 71.000 nieuwbouwwoningen opgeleverd. Naar schatting is daarvan zo’n 15% geheel industrieel in de fabriek gebouwd. 

Lees meer...

Prefab synoniem voor snelheid én kwaliteit

“Er is meer en meer interesse voor duurzame houtskeletbouw. Omdat je prefab-matig snel kunt bouwen, alsmede zeer duurzaam en in hoge kwaliteit.” 

Lees meer...

Fijner wooncomfort en fraaiere uitstraling

Het beeld van de Mollenbossenflats in Blerick is compleet veranderd, mede door een balkonfaçade in hoogwaardig wit gepigmenteerd prefab beton.

Lees meer...