Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

The Best Of 2020


Een gevarieerde top 5 van best gelezen nieuwsberichten, met interesse van lezers voor voorbeeldprojecten, installatie, innovatie en materialen.

De items bestrijken een breed palet aan onderwerpen: van modulaire woningnieuwbouw tot renovatieconcepten, van prefabricage van bouwdelen tot robotisering in productieprocessen en van innovatieve oplossingen in hout, beton en staal tot installatietechnische modules.

Hieronder de Top 5, voor diegenen die deze berichten eerder hebben gemist of nog eens willen teruglezen!

PREFAB synoniem voor snelheid en kwaliteit

“Naast de voordelen als snelheid van bouwen en duurzaamheid wil ik ook benadrukken dat de kwaliteit van onze woningen zeer hoog is.”

Klik hier voor het hele artikel!

Innovatief modulair bouwsysteem in modelwoning Lemelerveld

“De bedoeling is dat elke aannemer met dit systeem aan de slag kan en fors voordeel haalt uit aanzienlijke tijdswinst en een hoge productiviteit van het bouwsysteem.”

Klik hier voor het hele artikel!

In de rij voor een betaalbaar houten appartement

“Ons proces met kant-en-klare woningen is veel korter dan een traditioneel bouwproces. Ja, het betekent wel dat het product voor een groot deel gestandaardiseerd is.”

Klik hier voor het hele artikel!

Stap voor stap meer prefabricage in installatietechniek

“Prefab dwingt je tot vroegtijdig nadenken en tot het uitwerken van gedetailleerde oplossingen. De volgende stap na prefabricage is de modulaire opzet.”

Klik hier voor het hele artikel!

Authentieke gevel via ultramoderne robotproductie

“We willen uit oogpunt van maatschappelijke vraagstukken de snelheid van woningbouw opvoeren en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de verduurzaming.”

Klik hier voor het hele artikel!

Ga terug