Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

De prefab vernieuwing komt van alle kanten


Bestaande bouwers komen met fabrieken voor woningbouw. Allerlei startups mengen zich in de strijd met initiatieven voor nieuwbouwwoningen of oplossingen voor wonen en werken. Producenten van bouwproducten bouwen deze al in hun fabriek tot kant-en-klare bouwelementen en -modules.

De bouw- en installatiesector beseft dat dit de toekomst is, getuige een onderzoek onder de lezers van Bouwwereld. Dat is ook te zien aan het aantal inschrijvingen voor de vakbeurs PREFAB, waar in oktober een grote verscheidenheid aan ontwikkelingen via de standhouders en het kennisprogramma wordt geboden.

Ook op kortere termijn kunt u uw kennis vergroten om beter gesteld te staan voor deze ontwikkelingen. Neem het gratis webinar ‘Produceren vanuit digitalisering in de bouw’ op dinsdag 6 april. Digitalisering gaat de bouw van morgen en overmorgen bepalen. Net als prefabricage en off-site bouwen dat gaan doen.

Uit de onderwerpen in PREFAB's meest recente nieuwsbrief blijken allerlei vernieuwingen. Zoals woningen van afvalplastics, houten cascowoningen compleet met keramische gevelbekleding, een industrieel vervaardigd tuinkantoor en flexibele woningcasco’s waarin zowel het rijtjeshuis als complexe villa’s te verwezenlijken zijn.

Wilt u ook onze nieuwsbrieven ontvangen? Klik dan hier voor gratis aanmelding!

Ga terug