Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

“Meespringen op de trein van prefabricage is noodzakelijk”

Prefabricage bouwen is de toekomst, daar zijn ze bij Vandersanden van overtuigd. De huidige situatie in de bouwsector, waarbij er een groot tekort aan werkkrachten heerst, materiaalschaarste en extreme energiekosten een reëel probleem zijn en de focus steeds meer komt te liggen op efficiëntie én duurzaamheid, dwingt de markt zich te oriënteren naar nieuwe bouwmethoden.

Lees meer...

New Builders op PREFAB

New Builders is niet het zoveelste netwerkclubje, zij willen daadwerkelijk verschil maken!

Lees meer...

De voordelen van een prefab meterkast

Bij Direct Aansluiten slaan ze de spijker op de prefab-kop. Het bedrijf uit Hardenberg introduceerde in april dit jaar een eigen versie van de prefab meterkast.

Lees meer...

Op vakbeurs PREFAB staat de nieuwe manier van bouwen

Energietekorten, prijsstijgingen en leveringsonzekerheid. Woningnood en de stikstofcrisis. Afgaand op de dagelijkse berichtgeving lijkt Nederland tot op het bot verdeeld. Heel anders is dat beeld op de vakbeurs PREFAB - tijdens de Nationale Energie Week in Den Bosch.

Lees meer...

De bouw vooruit: plannen vanuit het 3D-model

90% van de Nederlandse bouwers maakt gebruik van Powerproject dat nu ook een BIM-module aanbiedt waardoor plannen vanuit het 3D-model mogelijk wordt.

Lees meer...

Ontmoet INpakt

“Vergeet baksteen, denk aan INpakt,” vertelt Olivier Langejan. “De INpakt gevelplaat is het sluitstuk van de industriële bouw.”

Lees meer...

Prefab, duurzaam en energieneutraal

“We willen afstappen van de traditionele bouwmethodieken. Conceptuele prefab bouw biedt voordelen op het gebied van duurzaamheid, prijszekerheid en bouwfysische eigenschappen.”

Lees meer...

Twintig flexwoningen in Erp opgeleverd

Het is woningcorporatie Area gelukt om in anderhalf jaar tijd twintig flexwoningen in Erp te realiseren. De eerste bewoners nemen hun intrek in de woning.

Lees meer...

Goed grootstedelijk wonen haalbaar maken

Het Dok is zo door Pero Puljiz en Erik Vrieling ontworpen dat het compleet in een prefab systeem gebouwd kan worden.

Lees meer...

BIM als basis voor de productie van prefabelementen

Hoe de software van BIM4Production bedrijven helpt bij het efficiënt beheren van hun planning, productie en logistiek vanuit BIM? Lees snel verder.

Lees meer...