Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Prefab krachten gebundeld

 

Portisa Nederland BV en Raab Karcher gaan samenwerken op het gebied van prefab badkamers. Prefab en logistieke ontzorging zijn toverwoorden om op de bouwplaats flinke slagen te kunnen maken.

Portisa ontwikkelt prefab badkamers in alle denkbare soorten en maten. In deze prefab badkamers heeft de klant volledige vrijheid om het interieur naar eigen smaak en budget in te richten. Raab Karcher en haar specialistische afdeling Prefab werken sinds 1990 samen met partners in het ontwikkelen van prefab bouwen. Raab Karcher volgt de markt op de voet en prefab badkamers zijn een zeer interessante aanvulling op het huidige assortiment, die uitermate goed past bij deze tijd.

Minder faalkosten, minder last van weersinvloeden, hoge en constante kwaliteit zijn belangrijk om de klanten zekerheid te bieden. Dit kan Raab Karcher samen met Portisa invullen.

Beide bedrijven werken al langer samen maar gaan nog hechter met elkaar optrekken ten aanzien van sales, werkvoorbereiding, logistiek en showroomactiviteiten. Beide specialisten zien elkaars toegevoegde waarde en het DNA past prima bij elkaar. Portisa en Raab Karcher zijn beide samenwerkingspartners van het kennisevenement PREFAB en laten zien welke ontwikkelingen in off-site bouwen mogelijk zijn.

Voor meer informatie bekijk www.portisa.eu en www.raabkarcher.nl

Ga terug