Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Nieuw in oktober: Vakbeurs PREFAB

 

Een no-brainer: professionals met interesse in off-site bouwen en renoveren bezoeken in oktober de nieuwe vakbeurs PREFAB.

Deze beurs vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober 2019, gelijktijdig met en op dezelfde locatie als VAKBEURS ENERGIE – in de Brabanthallen in Den Bosch. PREFAB toont haar bezoekers praktische oplossingen waarmee zij direct aan de slag kunnen: innovaties, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van pre-fabricage in de bouw- en installatiesector. Het is de meest up-to-date en complete vakbeurs op het gebied van off-site binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw en stimuleert dus direct de verbinding binnen de sector.

Gelijktijdig met PREFAB vindt in de Brabanthallen, zoals geschreven, ook VAKBEURS ENERGIE plaats. Met een toegangsbewijs voor PREFAB kan men kosteloos ook Vakbeurs Energie bezoeken – en andersom. Van de bijna 12.000 bezoekers van VAKBEURS ENERGIE werkte in 2018:

  • 19% bij een advies- of ingenieursbureau
  • 14% bij een installatiebedrijf
  • 10% bij een woningbouwcorporatie of ontwikkelaar of beheerder van onroerend goed
  • 7% bij een aannemersbedrijf of architectenbureau

Meer informatie over PREFAB is te vinden op haar website.

 

Ga terug