Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Genieten in luxe recreatiewoningen Zandvoort

In Zandvoort heeft systeembouwer Barli uit Uden 100 recreatiewoningen voor Qurios Holiday Retreats opgeleverd. Ze zijn plug & play gefabriceerd en geplaatst. Direct trokken de eerste gasten in de luxe en trendy lodges in verschillende types.

In 30 weken tijd zijn de 100 woningen gerealiseerd. In Formule 1 tempo heeft Barli de prefab woningen uitgetekend, geproduceerd, vervoerd en geassembleerd. In Zandvoort worden de prefab elementen geassembleerd, op de funderingen geplaatst en aangesloten op gas, water en licht. Daarbij is onder andere gebruik gemaakt van gipsvezelplaten van Fermacell als stucklare oplossing voor de woningbouw. Beide fabrikanten, die overigens al een decennium samenwerken om industriële processen te optimaliseren, zijn deelnemers aan de vakbeurs PREFAB.

Met de komst van de Formule 1 race op het circuit Zandvoort zullen de recreatiegasten ongetwijfeld extra genieten van hun luxueuze lodges. Zo is er zelfs één exclusieve accommodatie, genaamd ‘The Grand Prix’, compleet ingericht in Formule 1-stijl met uitzicht over het circuit vanaf de eerste verdieping. Tevens is er ook een Coffee Camp ontwikkeld in groepsverband. De Coffee Camp bestaat uit vijf losse accommodaties, in een groep opgesteld op het resort. Vier cottages om in te slapen, douchen, of je even terug te trekken en één gezamenlijke cottage voor de gehele groep, de Coffee Lounge.

Maar ook voor de andere gasten is er het ultieme vakantiegevoel. Binnen enkele minuten sta je in het zand, kun je een duik nemen in de Noordzee, relaxen bij één van de hippe strandtenten of deelnemen aan de talloze activiteiten die op het strand te doen zijn.

Barli is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op PREFAB, in hal 5. Deelnemen als exposant? Klik hier voor meer informatie.

Wilt u de beurs PREFAB bezoeken? Reserveer dan hier uw gratis toegangskaart. 

Ga terug