Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Worstel en kom boven…


Tekorten aan vakbekwaam personeel op de bouwplaats, werken in weer en wind, faalkosten op de bouwplaats, kwaliteit die onder de maat blijft, de bouwsector worstelt al decennia met dit soort vraagstukken. Prefabricage biedt voor deze vraagstukken een doeltreffend antwoord, zo laat de dagelijkse bouwpraktijk zien.

Verplaatsing van de productie van bouwplaats naar fabriek is compleet ingeburgerd en zorgt voor een efficiënte bouwproductie, zo toonden de deelnemers aan de eerste vakbeurs PRFEAB die twee maanden geleden werd gehouden. Op de editie 2020, op 6,7, en 8 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, worden partijen in de bouw- en installatiesector wederom meegenomen in doelmatige, kostenbeheerste en kwalitatieve oplossingen. Het kennisevenement PREFAB is ‘the place to be’ om de jongste ontwikkelingen aan den lijve te ondervinden.   

Bij de eerste editie van de vakbeurs kwamen 2.343 professionals uit de bouw- en installatiesector specifiek naar dit kennisevenement. Daarnaast waren er velen van de ruim 15.000 bezoekers van de gelijktijdig gehouden zustervakbeurzen Energie, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power die bij de vakbeurs PREFAB kwamen kijken. Het bewijst dat prefabricage zeer interessant is voor actuele vraagstukken en ambities.

Voor de editie 2020 van de vakbeurs PRFEAB heeft de organisatie al diverse aanmeldingen van exposanten. Veel partijen melden zich aan voor het kennisprogramma om ontwikkelingen in modulair en off-site bouwen en renoveren te delen met professionele bezoekers.

Noteer de data in uw agenda of informeer u over de mogelijkheden van deelname: www.prefabbeurs.nl

Ga terug