Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

"Wij zijn van toegevoegde waarde voor de burgerlijke - en utiliteitsbouw"

Exposant in de spotlight: Pas Panelen

"Wij zijn Pas Panelen. Samen met onze zusterbedrijven KomCo en JointForce Development zijn wij onderdeel van de JointForce Group."

"Wij hebben de BKT-unit ontwikkeld: een prefab modulaire unit met een badkamer, keuken en technische ruimte. Deze BKT-units zijn door de toepassing van sandwichpanelen zeer vriendelijk geprijsd en worden naar wens en specificatie van de opdrachtgever uitgevoerd."

"Pas Panelen is specialist in het produceren van lichtgewicht prefab sandwichpanelen die van oudsher uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld carrosseriebouw, recreatiebouw en composiet constructies. Tegenwoordig worden onze sandwichpanelen steeds meer toegepast in de prefab bouw en dan met name in onze BKT-units. De BKT-units worden door ons zusterbedrijf KomCo seriematig geassembleerd. Daarna kunnen de BKT-units binnen één dag op locatie worden geleverd, geplaatst en geïnstalleerd. Hierbij verzorgt JointForce Development de organisatie en uitvoering."

"De bezoekers van PREFAB zijn op zoek naar nieuwe oplossingen en innovaties. Wij zijn overtuigd van onze toegevoegde waarde voor de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Daarom laten wij graag de voordelen en mogelijkheden van onze BKT-unit zien. Op onze stand kan men zelf ervaren hoe compleet en solide de BKT-unit is."

Pas Panelen staat ook in 2024 weer op PREFAB. Bezoek het team van Pas op standnummer: 1.B066.

Ga terug