Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

WAGO is er weer bij - met een primeur


Net als tijdens eerdere edities is WAGO weer aanwezig op PREFAB. Niet alleen met het onderhoudsvrije installatiesysteem WINSTA, maar ook met een primeur. “Zelfs de kleinste componenten kunnen het verschil maken,” vertelt Marcel Visser van WAGO. “Volgens die overtuiging verkennen wij als marktleider in veerklemaansluittechniek de mogelijkheden om onze producten te verduurzamen. En in dit geval letterlijk te vergroenen.”

Niets is te klein om impact te maken. Met die gedachte is een eerste stap gemaakt in het verduurzamen van de bekende lasklem van de productent. Met de introductie van de 221-Green Range is deze lasklem nu ook beschikbaar in een groene variant waarbij 77% uit biocirculair materiaal wordt gemaakt en de CO2-uitstoot tijdens de productie met maar liefst 87% is verlaagd. Naast deze primeur toont WAGO op de beurs ook haar bekende WINSTA-systeem: het enige stekerbare systeem in de markt met een onafhankelijk onderhoudsvrij-certificaat. Bouw je een installatie met WINStA? Dan kun je efficiënter, sneller en nagenoeg foutloos werken.

“Wij werken samen met houtskeletbouwers, badkamerleveranciers en keukenproducenten aan het zo compleet mogelijk maken van hun product zodat er op de bouw alleen nog maar geklikt hoeft te worden. Plug, play en door. Daarnaast onderzoeken we met een aantal betonbedrijven in hoeverre we onze bekabeling kunnen toepassen in betonelementen, zodat zij ook stekerbaar kunnen gaan werken. WAGO begeleidt projecten hierbij desgewenst van a tot z.” De specialist zit bij haar relaties aan tafel en staat met hetzelfde gemak naast installateurs in de fabriek om het proces te ondersteunen.

Meer weten? Bezoek WAGO op vakbeurs PREFAB op stand 1.C054.

Ga terug