Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Uitnodiging: workshop-tour Het Verplaatsbaar Straatje 22 november 2023


Platform PREFAB en Gapph Modular nodigen u graag uit voor een flextour op 22 november aanstaande van 11.00 tot 15.00 uur. Wilt u meer weten over het modulaire bouwproces? Of over het sociale beheer van flexwoningen? Meld u dan aan voor de workshop-tour.

Modulaire en verplaatsbare (flex)woningen is onlosmakelijk verbonden met prefabricage en industrialisatie. Niet voor niets heeft modulair en conceptueel bouwen speciale aandacht binnen Platform PREFAB. Zowel tijdens de beurs PREFAB, als binnen de opleiding Prefab, Modulair en Industrieel bouwen (PMI).

Bas de Haan (Gapph Modular) is binnen de opleiding PMI de spreker die modulair 2D en 3D bouwen doceert. Samen met Gapph Modular biedt Platform PREFAB een Flextour aan in het verplaatsbare straatje (aan de tramkade in ’s Hertogenbosch).

Wees er snel bij want er zijn slechts 15 deelnameplaatsen beschikbaar. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.

AANMELDEN

Tel 2 en 6 bij elkaar op.

 

Programma woensdag 22 november

10.00 – 12.00 uur    Rondleiding en bezoek aan Barli
12.00 – 13.00 uur    Lunch en bezoek aan het verplaatsbaar straatje
13.00 – 14.00 uur    Inhoudelijke sessie van Bas de Haan (Gapph Modular)
14.00 – 15.00 uur    Bezoek aan het project

Het verplaatsbaar straatje

In het Verplaatsbare Straatje aan de Tramkade kunt u nader kennismaken met deze woningen en de bouwers. Vijf Nederlandse leveranciers laten u zien wat modulaire bouw oplevert en welke kwaliteit zij aanbieden (DMT Modular & Gapph Modular, Barli, Tala, De Meeuw en TNM).

Het verplaatsbaar straatje is mede mogelijk gemaakt door Rabo SmartBuilds, AM gebiedsontwikkeling, ABN AMRO Bank N.V., Provincie Noord-Brabant en Gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Ga terug