Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Stichting Pioneering en 54events gaan duurzame samenwerking aan


Stichting Pioneering en 54events gaan een samenwerking aan. Pioneering stimuleert vernieuwend ondernemerschap in de bouw door innovatie in proces, product en technologie in Oost-Nederland. 54events is organisator van zakelijke beurzen en congressen met de focus op de energietransitie.

De samenwerking vindt haar oorsprong in hun gezamenlijk streven naar een duurzaam Nederland en bestaat uit onder meer het verbinden van organisaties en kennisdeling, beide rondom Vakbeurs Energie en vakbeurs en kennisplatform PREFAB. Zo kunnen de deelnemers van Pioneering met een reguliere beursstand deelnemen, of zich aansluiten bij een Pioneering Paviljoen. Zij kunnen zich tevens aansluiten bij het Pioneering Plein.

Pioneering Plein
Het Pioneering Plein ligt in de centrale hal 7 en is een eyecatcher bij de entree van de beurs. Deelnemers hebben de mogelijkheid om, als extra optie op deelname aan de beurs, hun innovatie (een concept of product) te tonen op een promotiezuil. De logo’s en standnummers van de deelnemers worden vermeld op een grote middenzuil, die verwijst naar de plek van het bedrijf in de hal.

Pioneering Paviljoen
Op Vakbeurs Energie en vakbeurs PREFAB bevinden zich diverse Pioneering Paviljoens. Deelnemers trekken gezamenlijk op vanuit het paviljoen van hun voorkeur, met elk een eigen balie en een gezamenlijke gesprekstafel en achterwand. Deze vorm van presenteren biedt ook deelnemers met een beperkt budget de mogelijkheid om zichtbaar te zijn en hun innovatie te tonen. Door gezamenlijk op te trekken onder de naam van Pioneering wordt de positie van de bouw in Oost-Nederland mede versterkt en zichtbaar.

Meer informatie over Pioneering staat hier.  Voor meer informatie over deelname aan een of meer van de van bovenstaande concepten kan contact worden opgenomen met Sander Braam van 54events/PREFAB

Ga terug