Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Prefabricage maakt vrijstaand wonen eenvoudig en betaalbaar


Vrijstaand wonen wordt dankzij prefabricage verrassend betaalbaar. En woonconsumenten kunnen door middel van een configurator hun eigen woning samenstellen.

Een vrijstaande woning laten bouwen op een eigen kavel; wie droomt er niet van? Door de hoge kosten, ingewikkelde processen en lange procedures laten echter veel mensen zich afschrikken en hun droom varen. Goedhuis heeft een concept ontwikkeld waarbij door prefabricage zo’n woning sneller, efficiënter en goedkoper te realiseren is. Perry Schoots, directeur van de Welstand Groep waar Goedhuis een label van is: “Wij innoveren door vergaande prefabricage van woningonderdelen, modulaire bouw, vernieuwende materialen en technieken.”

“De slimme constructie levert ook nog eens zo’n 10% meer woonoppervlakte op per kubieke meter dan bij vergelijkbare woningen. Dankzij het concept kunnen wij onze klanten, zowel particulieren als projectontwikkelaars, helpen aan een eenvoudig te configureren en betaalbare woning. En de realisatie is binnen drie maanden, van heipaal tot sleuteloverdracht.”

Met de configurator stelt men de eigen woning samen, waarbij de prijs steeds direct zichtbaar is. De klant weet waar hij aan toe is, geen verrassingen achteraf. De woning kan worden aangevuld met vele opties en mogelijkheden. Er is een modern ingerichte productieruimte met eigen engineers en uitvoerend personeel opgezet. Daarnaast is de fabricage schaalbaar. Goedhuis voorziet namelijk een grote vraag van particulieren én projectontwikkelaars.

 

Ga terug