Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

PREFAB jaarboek voorziet in behoefte


Belanghebbenden kennen onze jaarlijkse beurs PREFAB in de Brabanthallen. Net als onze nieuwsbrief en sinds de in de pandemie georganiseerde webinars. Maar er is meer: dit jaar introduceren we in samenwerking met Stichting SKOOB onze opleidingsmogelijkheden (daarover verderop in deze nieuwsbrief meer) én ons eerste jaarboek.

Waarom een jaarboek?
‘We kregen steeds vaker de vraag naar een compleet overzicht van wie er actief is in de prefabbouw,’ vertelt Sander Braam, Business Development Manager bij 54 events, de drijvende kracht achter de beurs en Platform PREFAB. ‘Onze doelgroep gaf te kennen naast het fysieke contact in oktober en de informatie via de maandelijkse nieuwsbrief ook behoefte te hebben aan een totaaloverzicht. Dat signaal hebben we opgepakt en vertaald naar een jaarboek. Wat betreft dat laatste onderwerp: de cijfers van USP Marketing Consultancy laten zien dat prefab zowel in Nederland als daarbuiten groeiende is. Men kan niet meer om prefab heen. Maar: er worden ook kritische kanttekeningen gemaakt, er valt -gelukkig- nog een hoop te leren.’

Thema’s
In het jaarboek komen alle relevante thema’s in de prefabmarkt aan bod: circulariteit, materiaalkeuze, innovatie, digitalisering en faalkosten. Deze diversiteit aan thema’s is ook terug te vinden in de projectinformatie, waarin ook nog eens wordt benadrukt dat prefab allesbehalve eenheidsworst is. Wij zijn inmiddels prima in staat om vanuit hetzelfde productieproces verschillende producten te realiseren. Het jaarboek bevat diverse inspirerende voorbeelden.

Bestellen
De eerste jaarboeken zijn inmiddels verstuurd. Wilt u ook een exemplaar ontvangen? Bestel het hier!

Ga terug