Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

New Builders op PREFAB


Door New Builders

Als New Builders geloven we in innovatie en de mogelijkheden van de hedendaagse technologie, maar altijd met de menswaardigheid voor ogen. Dat willen we op de vakbeurs PREFAB ook laten zien. Samen met BIM4Production, Hemmink, Rodenburg en Mardoors presenteren we niet alleen ons eigen bedrijf, maar ook ons gezamenlijk New Builderschap. We kijken ernaar uit om je op onze stand te ontmoeten! Naast deze vier standgenoten zijn er gelukkig nog meer New Builders op de beurs te vinden.

Wie zijn we?

Wij zijn The New Builders, positieve veranderaars binnen de bouwsector. Wij geven elkaar nieuwe energie en inspiratie. Daarvoor ontmoeten we elkaar tijdens Activate meetings, congressen en festivals. Wij zijn niet het zoveelste netwerkclubje, waar het gaat om de orderportefeuille. Nee, we willen daadwerkelijk verschil maken. Dat doen we vanuit Vertrouwen, Veiligheid, Vrijheid en Verantwoordelijkheid, met als missie een wendbare en menswaardige bouwsector in het nieuwe tijdperk. Hoe mooi is het dan om te zien dat er steeds vaker Cocreate ontstaat, vanuit Activate. Cocreate, dat zijn New Builders die vanuit eenzelfde missie en richting gaan brainstormen en samenwerken. Technische innovatie als gevolg van sociale innovatie.

Daarnaast bieden we programma’s en praktische tools om jouw organisatie en jezelf te ontwikkelen. Om jou te laten groeien tot een volwaardig CHANGER van de bouwsector: een New Builder. Meer weten over wie we zijn? Bezoek ons op onze stand, dan vertellen we je alles over de New Builders Journey. Hierna lees je alvast waarom onze standpartners zich bij The New Builders hebben aangesloten.

BIM4Production

Bij BIM4Production geloven we dat de bouwsector werkelijke sociale innovatie nodig heeft.

Onze droom? Het veranderen van de bouwsector. En dat doen we op een manier die uitstekend past bij de pijlers van The New Builders. Want wij zijn geen typisch IT-bedrijf. We weten dat veel bedrijven beweren dat ze anders zijn, maar bij ons is dit echt het geval. Dat komt doordat we bij alles wat we doen en zeggen onze eigen leidende principes in gedachten houden: kwetsbaarheid, vergiffenis en vertrouwen – omdat een team zonder vertrouwen geen echt team is.

Ook binnen ons bedrijf voeren respect, openheid en transparantie de boventoon. Daarbij begrijpen we dat langdurige relaties met collega’s, klanten en partners hoogte- en dieptepunten kunnen hebben. Fouten maken mag, zolang we er maar van leren. We proberen elkaar daarbij zoveel mogelijk te helpen. En we zijn ons ervan bewust dat dit nog maar het begin is van wat samen kunnen bereiken.

BIM4Production | Henk Jan Nieuwenhuis: “We laten de producten van BIM4Production en TNB zien op deze mooie beurs. En we kijken er enorm naar uit dat we tijdens een kennissessie op woensdagmiddag onze Elementen App lanceren! Verder vind ik het mooi dat we zo samen op de stand staan. Dat we tonen wat er mogelijk is wanneer je als New Builders samen optrekt.”

Mardoors

Wij vinden: iedereen een schuifdeur. Onze systemen zijn duurzaam, levensloopbestendig én menswaardig. Want een schuifdeur maakt het leven een stukje makkelijker. Daarom vinden wij dat iedereen schuifdeuren zou moeten kunnen gebruiken. Dit is waarom wij New Builder zijn; op elkaar vertrouwen en samen bouwen aan een betere toekomst, daar staat Mardoors voor.

We kunnen er echt niet meer omheen: levensloopbestendig bouwen zodat we een veel langere periode van ons leven in dezelfde woning kunnen doorbrengen. Goed voor mensen en voor het milieu, dus voor onze toekomst! Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid en onze systemen ondersteunen dat. Niet alleen in nieuwbouwsituaties, maar ook juist bij bestaande bouw. Een prefab aanbouw met onze modulaire schuifdeuren is daar een mooi voorbeeld van.

Hoe easy is het Easycare systeem nu echt?

Ruimtewinst, bedieningsgemak, bedrijfszekerheid, hygiëne, ontwerpvrijheid en meer. Kortom: tal van redenen om te kiezen voor de Mardoors schuifdeursystemen. Ook belangrijk: het is gemakkelijk en snel te monteren voor onze partners. Weten welke schuifdeurtoepassing de beste match is voor uw prefab constructie? Kom ons bezoeken op het New Builders plein, en ervaar het zelf!

Mardoors | Marc Verhelst: “Vanzelfsprekend zijn we aanwezig als Mardoors en als New Builder. We hebben een geweldig modulair systeem (schuifdeuren), dat perfect aansluit op de prefab bouw. Dat laten we dan ook graag aan jullie zien.”

Rodenburg

Rodenburg Bouwkundige Realisatie is aangesloten bij de New Builders, omdat wij vinden dat je met elkaar de mooiste dingen kunt bouwen. Samen staat hoog in het vaandel bij Rodenburg. Wij willen samen met collega bouwers werken aan de slimste innovaties in de bouw. Zo bouwen wij met elkaar aan een effectievere en duurzamere bouwwereld.

Dit jaar presenteren we een prefab wandelement met een licht staalsysteem op de beurs: Skellet. Met dit systeem kunnen wij zowel in 2D als in 3D bouwen. Hiermee zijn we compleet flexibel en kunnen wij hele diverse soorten projecten realiseren.

Rodenburg BV | Gerwin Loef: “We hebben een jarenlange ervaring in prefab onderdelen, maar steeds vaker bieden we een complete woning aan. Ons prefab woningenconcept sluit naadloos aan op de Prefab Beurs.”

Hemmink

We willen de bouw veranderen! Dat doen we door de klant centraal te stellen. We beginnen altijd bij de vragen: hoe kunnen wij helpen, waar ligt de behoefte? Van daaruit willen we waarde toevoegen met de juiste kennis en de beste producten/concepten, maar zeker ook door een goede samenwerking; met onze leveranciers, onze klanten en als collega’s onderling. Wij gaan daarbij voor persoonlijke en sociale innovatie en voor de constante verbetering van onze producten/concepten. Deze combinatie is ook terug te zien bij The New Builders. En daarom zijn verschillende medewerkers van Hemmink al jaren New Builders en is Hemmink ook partner van The New Builders. Hilco was zelfs ooit de eerste officiële New Builder!

Kennispartner voor gehele keten

Hemmink wil voor de complete keten een betrouwbare kennispartner zijn. Dat is de ene keer een groothandel, maar vaak ook een installateur, woningcorporatie of de bewoners. Om vanuit onze kennis en ervaring de best passende oplossing en het juiste advies te bieden.

Hemmink | Steven Lemmens: “Tijdens PREFAB willen wij de prefab markt onderzoeken. We zien veel mogelijkheden voor onze tak Slim en Snel installeren en Stekkerbaar installeren. Prefab en slim wonen is een prachtige combinatie met winst voor de bouwer en de bewoner!”

New Builders op vakbeurs

Naast de New Builders op deze gemeenschappelijke stand in hal 1 zijn er nog meer New Builders op de Prefab Beurs te vinden: Breman Installatiegroep, IMP, Innodeen, Olcas en Rc panels. Maar ook op de Vakbeurs Energie kom je New Builders tegen. Brink Climate Systems, Dutch Climate Systems, HomEvap en Isobooster zijn ook bij ons aangesloten.

Samen heten we iedereen van harte welkom op de beurs en op onze stand. Je vindt het New Builders plein in Hal 1 op standnummers D056/D058/D060/ E057/E061. Zien we je daar?

Ga terug