Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Kopp ziet prefab als speerpunt

Exposant


Kopp ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1927 elektrotechnische producten via gespecialiseerde groothandels en bouwmarkten in binnen- en buitenland. De doelgroep omvat zowel de elektricien, die wordt beleverd door de klassieke vakgroothandel, als de klassieke doe-het-zelver, die wordt beleverd door bouwmarkten.

De installatiebranche heeft de weg naar prefabricage duidelijk gevonden. Hoe lang zijn jullie hier al mee bezig en wat heeft jullie destijds doen besluiten om hierop te gaan inzetten?

Wij zijn al enkele jaren bezig met het benaderen en bewerken van de prefab markt. Toen wij in 2020 begonnen met het merk Kopp in de profimarkt te zetten, hebben wij als één van onze speerpunten de prefabricage markt omarmd. Wij zien hier veel potentie om als merk te groeien door de inzet van onze expertise.

Welke toepassingen leveren jullie gericht op prefabricage? En welke waarde voegen jullie toe aan (of met) jullie product binnen het prefab denken?

Wij kunnen de gehele E-installatie leveren. Van het tekenen van de E-installatie tot aan engineering en fabricage, wij ontzorgen de prefab aannemer voor de hele E-installatie.

Welke rol spelen samenwerkingen bij de totstandkoming van jullie product?

De samenwerking met onze partners is zeer belangrijk. Door te samenwerken kunnen wij de prefab aannemer ontzorgen door de gehele E-installatie op ons te nemen.

Wat is jullie volgende stap binnen de prefabricage?

Wij willen de prefab aannemers helpen met het onderzoeken hoe we de woningen nog meer slim en energieneutraal kunnen krijgen. Dit kan bijvoorbeeld door onze Blue-control SmartHome oplossingen en/of zonnepanelen en een batterij te plaatsen.

Jullie zijn exposant bij PREFAB 2024, wat kan de bezoeker van jullie verwachten?

Op PREFAB 2024 laten wij de bezoekers zien hoe wij ze kunnen helpen om woningen zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk met E-installatie in te richten en laten wij zien hoe ze de woningen slimmer en energieneutraal kunnen krijgen.

Bezoek Kopp Benelux op PREFAB: stand 1.B074.

Ga terug