Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Intelligente Flexwoning


Intelligente Flexwoning

Eén van de bedrijven van Stamhuis is Stamhuis Intelligent Bouwen. Een concept om snel en kostenbesparend te bouwen. Bijvoorbeeld de geprefabriceerde Flexwoning of de complete badkamer.

Stamhuis Intelligent Bouwen zorgt voor slimme, makkelijk verplaatsbare constructies. Het gehele proces wordt voor de opdrachtgever georganiseerd: van concept tot realisatie. De onderneming zet al z’n expertise in om een project (van prefab badkamer tot appartementencomplex) snel én volgens de hoogste kwaliteitseisen op te leveren. Gaat u voor het complete plaatje? Dan zorgt Stamhuis ook graag voor een onderhoudsplan, de binnenafwerking alsmede de tuinafwerking.

Eliza Helmond: “Bekijk onze prefab badkamer op stand D026 tijdens de vakbeurs PREFAB en loop door onze slimme Stamhuis Flexwoning in de VR experience! De prefabricage van de Flexwoning vindt plaats is in onze eigen fabriek in Raamsdonksveer. De woning voldoet aan de laatste eisen van het Bouwbesluit. De woning is uit te voeren met verschillende indelingen. Zo heeft is er keuze tussen 2 of 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden qua vloerafwerking geveluitstraling en -afwerking.”

Behalve de kwaliteiten van industriële hoogwaardige prefabricage en de aspecten van verplaatsbaar en persoonlijke keuzemogelijkheden, is de Flexwoning ook toekomstgericht. Elize Helmond: “Het is mogelijk om later nog een extra verdieping op de woning te plaatsen! Ook kunt u de begane grond uitbreiden.”

Stamhuis nodigt bezoekers aan de vakbeurs uit om deze innovatieve ontwikkelingen te bespreken in stand D026 in Hal 5.

Ga terug