Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

'Energiemanagement wordt steeds belangrijker'


Kopp ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1927 elektrotechnische producten via gespecialiseerde groothandels en bouwmarkten in binnen- en buitenland. De doelgroep omvat zowel de elektricien, die wordt beleverd door de klassieke vakgroothandel, als de klassieke doe-het-zelver, die wordt beleverd door bouwmarkten.

Welke rol heeft prefab (en natuurlijk ook het installatiedeel) in de woningopgave?

De rol van prefab wordt steeds groter, je ziet bouwend Nederland steeds vaker in het prefab segment stappen. Met prefab bouw realiseer je aanzienlijke installatie tijdwinst, geen of gering faalkosten, duurzame en circulaire gebouwonderdelen, je bespaart kosten en dankzij de plug-&-play montage is een systeem gemakkelijk eigen te maken.

Welke verbeteringen zijn er aan jullie oplossingen?

Energiemanagement wordt steeds belangrijker in de woning. Met ons SmartHome systeem Blue-control kun je de gehele energiestroom in je woning managen: van het opslaan van zonne-energie in een batterij tot het laden van je elektrische auto en het op het juiste moment aanzetten van je wasmachine. Door deze ontwikkeling kunnen wij prefab bouwers helpen en adviseren om woningen zo energieneutraal als mogelijk te maken. Bij het stekerbare concept bieden wij de klant het totaal E-installatie concept aan. Dus van groepenkast tot aan de rookmelders en verlichting.

Waar zijn jullie op dit moment mee bezig?

Op dit moment wordt de laatste hand aan onze nieuwe schakelaar-range gelegd. De nieuwe schakelaar gaat nog meer installatiegemak geven dan de huidige variant. We gaan deze nieuwe schakelaar op PREFAB introduceren.

Wat heeft jullie doen besluiten om deel te nemen als exposant?

Onze eerste deelname -editie 2023- is ons goed bevallen. Er komen kwalitatief goede B2B klanten waar wij onze oplossingen aan kunnen overbrengen. Reden genoeg om dit jaar weer van de partij te zijn.

Bezoek Kopp op PREFAB: stand 1.B074.

Ga terug