Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

BouwTotaal mediapartner vakbeurs PREFAB

 

BouwTotaal: mediapartner van PREFAB

Prefabricage wordt steeds belangrijker in de bouw. Door een oplopend tekort aan vakmensen en stijgende bouwvolumes is industrieel bouwen een ‘must’.

De op handen zijnde Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen maakt aannemers ook duidelijker aansprakelijk voor verborgen gebreken. Prefabricage is dan een bouwmethodiek waarbij de kans op fouten worden geminimaliseerd, doordat een groot deel van de productie in geconditioneerde omstandigheden in de fabriek plaatsvindt.

Verder is prefabricage een aantrekkelijke optie om snel daken en gevels van bestaande woningen te vervangen, om zo de energieprestatie aanzienlijk te verbeteren.

Gezien deze ontwikkelingen besteedt BouwTotaal, toonaangevend platform in de bouw, veel aandacht aan onder meer prefabricage. Zo laten zij in de rubriek ‘Snel gebouwd’ talrijke voorbeelden zien van innovatief bouwen met prefab. BouwTotaal is hoofdmediapartner van de vakbeurs PREFAB en verzorgt ook de beursspecial van deze nieuwe beurs. Uiteraard zijn zij ook aanwezig op de beurs.

 

Ga terug