Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Bergingen op slim moment inbouwen

Een praktisch inbouwsysteem voor bergingen.

De berging-systemen van Gerhardt Braun bestaan uit handzame onderdelen die droog in te bouwen zijn. Dat maakt ze zeer geschikt voor snelle prefab bouw. 

Ideefix BSA maakt het met deze modulaire systemen systemen eenvoudig om bergingen achteraf in te bouwen in een (prefab) casco. De bouw van bergingen is daardoor geen vertragende factor meer in het hele proces.

De bergingen zijn droog in te bouwen, waardoor er geen sprake is van bouwvocht en er geen verhardingstijd nodig is. Het demontabele bouwsysteem maakt de ruimte ook blijvend vrij indeelbaar. Door het lage eigen gewicht is de vloerbelasting minimaal. De lichtgewicht onderdelen en de blijvende flexibiliteit maken het bergingen-systeem zeer geschikt voor prefab bouw. Logistiek voordeel is dat er geen kraan hoeft te worden ingezet voor de aanvoer van de handzame pakketten materialen.

Basis voor het systeem is een uitschuifbaar kokerprofiel, waartussen diverse vullingen mogelijk zijn. De robuuste systemen zijn flexibel in maatvoering, waardoor ze ter plekke kunnen worden aangepast als er bijvoorbeeld een leiding of een schakelaar in de weg zit. Ook latere vervanging van onderdelen is geen probleem, evenals een eventuele herindeling. Ook hergebruik is makkelijk, zodat de modulaire systemen passen bij circulair bouwen. Door de standaardisatie van onderdelen zijn de bergingen-systemen heel snel te monteren. Daarbij is levering en montage van het complete systeem in één hand, inclusief kozijnen, deuren, sloten en nummerplaatjes.

Ideefix BSA BV is exclusief leverancier van de systemen van Gerhardt Braun, voor Nederland en België. Meer informatie staat hier. Ideefix BSA BV was ook exposant op de vakbeurs Renovatie en maakte daar de PREFAB Inspiratieroute mede mogelijk.

Wilt u de beurs PREFAB bezoeken? Reserveer dan hier uw gratis toegangskaart!

Ga terug