Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Bedrijfsmatig inspelen op groei van aandeel prefab

Cor van den Hondel, vader van eigenaar Michèl van den Hondel (rechts), slaat de eerste paal de grond in voor een groter bedrijfspand dat is toegerust op de groeiende vraag naar seriematige producten.

Van den Hondel Prefab B.V. heeft begin april de eerste paal geslagen voor zijn nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein Coenecoop in Waddinxveen. Michèl van den Hondel: “Er is een trend dat het aandeel prefab producten in de bouw steeds verder toeneemt. Daar spelen wij als bedrijf op in. Niet met grote seriematige producten, maar met maatwerk.”

In de aanwezigheid van familie en personeel sloeg Cor van den Hondel, vader van eigenaar Michèl van den Hondel, de paal in de grond. Van den Hondel Prefab is gespecialiseerd in het produceren en leveren van een grote variatie aan unieke prefab producten, zoals stelkozijnen, houtskeletbouwelementen, rekwerken, dakkapellen, bekistingen, luifels, veranda's, vlonders en daken. Michèl van den Hondel is als zoon van een trappenbouwer al 25 jaar actief in de bouw en heeft vijftien jaar lang zijn vaardigheden ingezet in de trappenfabriek van de familie. Op 1 mei 2015 begon hij de onderneming Van den Hondel Prefab. In wat hij noemt een unieke positie in de (prefab) markt: “Waar veel leveranciers de geijkte producten leveren, doen wij juist alles wat ‘tussen wal en schip’ valt.”

Nadat het bedrijf in januari 2017 toe was aan haar tweede locatie wacht nu opnieuw een verhuizing naar een nieuwe huisvesting. “We hopen de komende jaren nog een gematigde tot substantiële groei door te maken. In ons nieuwe pand hebben we tweemaal zo veel ruimte.” Het nieuwe onderkomen zal naar verwachting in de zomer van 2019 worden betrokken.

Ga terug