Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

54events stelt PREFAB uit naar 2021


Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021. De volgende editie van PREFAB vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Positieve signalen

Ondanks ook positieve signalen, waaronder de verruiming van de corona-regels per 1 juli en de uitkomsten van een door 54events geïnitieerde bezoekersenquête in mei, rees bij 54events en haar stakeholders de afgelopen weken steeds meer twijfel over de kansen voor en wenselijkheid van een grootschalige vakbeurs dit najaar.

Geen doel op zich

Voor 54events is het laten doorgaan van de betreffende bijeenkomst geen doel op zich, maar staat juist het succes van exposanten en bezoekers voorop. Hoewel de verplaatsing van de vakbeurzen een moeilijke beslissing was, is men er bij 54events van overtuigd dat de belangen van haar stakeholders daarmee wel het meest zijn gediend.

Nieuwe data

De eerstvolgende edities van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT zijn inmiddels gepland op dinsdag 18 t/m donderdag 20 mei 2021. De nieuwe data voor Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat & Power zijn (dus) gepland op dinsdag 12 t/m donderdag 14 oktober 2021.

Ga terug