Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Bezoekersprofiel

PROFESSIONALS OP ZOEK NAAR KENNIS EN CONNECTIES

Bezoekers van PREFAB zijn architecten, adviseurs, ontwerpers, opdrachtgevers, bouwers, aannemers, energie-experts,  investeerders, gemeente-, woningbouwcorporatie- en/of overheidsfunctionarissen, uitvoerders en installateurs.

Zij zijn goed geïnformeerd en vaak beslissingsbevoegd. Niet zelden hebben zij tevens een concrete investerings- of aankoopbehoefte. Zij komen dus niet alleen naar de beurs om informatie in te winnen over onderwerpen als hieronder weergegeven, maar ook om zaken te doen.

Aanpalende beurzen: 15.000 bezoekers

Gelijktijdig met PREFAB vinden in de Brabanthallen ook Vakbeurs Energie en de beurzen Ecomobiel, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT plaats. Met zo’n 15.000 bezoekers, van wie velen ook PREFAB zullen bezoeken, vormt dit zestal een kennis- en transitieplatform van landelijk belang.

Vakbeurs Energie is verreweg de grootste gelijktijdige beurs. Van de bijna 12.000 bezoekers van deze vakbeurs was in 2018:

  • 19% werkzaam bij een advies- of ingenieursbureau
  • 14% werkzaam bij een installatiebedrijf
  • 10% werkzaam bij een woningbouwcorporatie of ontwikkelaar of beheerder van onroerend goed
  • 7% werkzaam bij een aannemersbedrijf of architectenbureau

Met als gemeenschappelijk speelveld de ‘gebouwde omgeving’ vormen Vakbeurs Energie en PREFAB wat ons betreft een ideale combinatie!