Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Bezoekersprofiel

PROFESSIONALS OP ZOEK NAAR KENNIS EN CONNECTIES

Bezoekers van PREFAB zijn architecten, adviseurs, ontwerpers, opdrachtgevers, bouwers, aannemers, energie-experts,  investeerders, gemeente-, woningbouwcorporatie- en/of overheidsfunctionarissen, uitvoerders en installateurs.

Zij zijn goed geïnformeerd en vaak beslissingsbevoegd. Niet zelden hebben zij tevens een concrete investerings- of aankoopbehoefte. Zij komen dus niet alleen naar de beurs om informatie in te winnen over onderwerpen als hieronder weergegeven, maar ook om zaken te doen.

Aanpalende beurzen: 15.000 bezoekers

Gelijktijdig met PREFAB vinden in de Brabanthallen ook Vakbeurs Energie en de beurzen Ecomobiel en Industrial plaats. Met zo’n 15.000 bezoekers, van wie velen ook PREFAB zullen bezoeken, vormt dit zestal een kennis- en transitieplatform van landelijk belang.

Vakbeurs Energie is verreweg de grootste gelijktijdige beurs. Van de bijna 12.000 bezoekers van deze vakbeurs was in 2018:

  • 19% werkzaam bij een advies- of ingenieursbureau
  • 14% werkzaam bij een installatiebedrijf
  • 10% werkzaam bij een woningbouwcorporatie of ontwikkelaar of beheerder van onroerend goed
  • 7% werkzaam bij een aannemersbedrijf of architectenbureau

Met als gemeenschappelijk speelveld de ‘gebouwde omgeving’ vormen Vakbeurs Energie en PREFAB wat ons betreft een ideale combinatie!