Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop Bohemen/KYP: Bouwen met PREFAB-partners

 • Datum:
  dinsdag 8 oktober 2019
 • Tijd:
  12:45 - 13:15
 • Locatie:
  Thema Theater Prefab
 • Als PREFAB producent(en) een gebouw als geheel realiseren is mogelijk door de toepassing van BIM, Lean en het organiseren van Commitment, rechtstreeks voor de opdrachtgever en zonder bestek of uitvoerder. Dit samen bouwen, "EN BLOC", levert veel voordelen in tijd, geld en kwaliteit van het product. Tijdens de sessie wordt aan de hand van concrete voorbeelden deze werkwijze nader toegelicht en hoe met deze werkwijze al diverse projecten zijn gerealiseerd.
 • Sprekers/Partners:

  Stan Roestenberg
  Stan Roestenberg

  Sinds 2010 bezig met het optimaliseren van het bouwproces via bouwen met leveranciers, tijdsregistratie, bouwen vanuit BIM en het optimaliseren van het bouwproces met een hogere kwaliteit. Dit alles vanuit het perspectief van de opdrachtgever en de klant. Initiatiefnemer van de ontwikkeling van KYP-software waarmee de communicatie over de status en voortgang van projecten verbetert en informatie transparant beschikbaar komt aan alle projectpartners.

  Daarvoor directeur/eigenaar van Bohemen, ruimte-ontwikkelaar van RuimteResultaat voor eigenaar, gebruiker en omgeving. Ervaring met Publiek Private Samenwerking en integrale ontwikkeling van infrastructuur, wonen en werken zoals; Sijtwende, A4/W4 Leidse regio en de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp. Auteur van de boeken "De kunst van het ontwikkelen" en "Complex? Ja, leuk!".