Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Maatwerk en customization

 • Datum:
  donderdag 10 oktober 2019
 • Tijd:
  10:30 - 12:00
 • Locatie:
  Prefab Theater
 • Eén op de vijf huishoudens in ons land heeft problemen met vocht en schimmel in huis. Dat op zich is al een belangrijke drijfveer om te renoveren. Wanneer deze ingreep ook meteen wordt afgestemd op een aardgasvrij of CO2-neutraal eindbeeld, slaat men twee vliegen in één klap. Maar vergaand verduurzamende renovaties zijn bij huurwoningen een complexe aangelegenheid. Een collectief probleem waar Stroomversnelling een collectieve oplossing voor ziet: industrialisatie. Een maatpak voor de prijs van een confectiekostuum.

  Tijdens deze sessie legt Jonathan Reitsma, Programmamanager Industrialisatie Stroomversnelling, aan drie leverende marktpartijen, die woningen vergaand verduurzamen met industrieel geproduceerde componenten, een aantal op te lossen hobbels voor die beperken dat we nu door kunnen schakelen naar de volgende versnelling. Alleen ga je snel, samen kom je verder.

  Opschaling is nu nog maar een kleine stap. Maar wél een belangrijke. Want naast het feit dat bewoners een gezonde en betaalbaar thuis verdienen, ligt er ook tijdsdruk achter de verduurzamende renovaties. Het kabinet vraagt om 200.000 CO2-neutrale woningen voor het eind van deze kabinetsperiode, oktober 2021. We moeten nu dus echt doorpakken.

  Meld je aan en raak geïnspireerd om zelf ook mee te werken aan deze hobbels zodat we snel weer verder kunnen.

  * Ontvang een update over de laatste stand van zaken rondom het industrieel renoveren naar CO2-neutraal
  * Kijk mee in de toekomst van industrieel renoveren door de ogen van drie marktpartijen
  * Constateer of we met elkaar de grootste hobbels en oplossingsrichtingen in beeld hebben om opschaling mogelijk te maken
 • Sprekers/Partners:

  Jonathan Reitsma
  Jonathan Reitsma
  Marion Ottink
  Marion Ottink