Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Brink Climate Systems: Energiebesparing door duurzame ventilatietechnieken in bestaande woningen

 • Door:
  Simon van de Kamp (Brink Climate Systems BV) & Albert van Lohuizen (Brink Climate Systems BV)
 • Datum:
  woensdag 12 oktober 2022
 • Tijd:
  12:45 - 13:15
 • Locatie:
  Praktijktheater Binnenklimaat
 • Inleiding: Willen we de hele transformatie van het bestaande vastgoed laten slagen en de gezondheid van bewoners vooropstellen, dan is goede ventilatie in de woning noodzakelijk. In het bestaande vastgoed zijn vaak bouwkundige beperkingen een uitdaging om installaties aan te brengen. In deze workshop wordt ingegaan op luchtkwaliteit en mogelijkheden op het gebied van ventilatietechnieken, waaronder het Multi Air Supply ventilatiesysteem;  een concept waarbij gebalanceerde ventilatie wordt toegepast zonder toevoerkanalen. Wij vertellen u graag over toepassing en resultaten.

   

  Sprekers: Simon van de Kamp, Hoofd verkoop buitendienst bij Brink Climate Systems BV & Albert van Lohuizen Commercieel manager bij Brink Climate Systems BV. 

   

   

  Informatie over de sprekers:

   

  Simon van de Kamp (Elburg, 1978) is werkzaam bij Brink Climate Systems BV als hoofd verkoop buitendienst. Na studies werktuigbouwkunde, bedrijfskunde en duurzame energietechnieken heeft hij zich gespecialiseerd in engineering van installatieconcepten in woningen en kleine utiliteitsgebouwen. Bij de ontwikkeling en tijdens uitvoering van projecten zet hij zijn kennis in om marktpartijen te helpen bij de juiste strategiebepaling om te komen tot een betaalbaar installatieconcept en gezond en comfortabel binnenklimaat. In dit traject staat de eindgebruiker centraal.

   

  Albert van Lohuizen werkt sinds 1997 bij Brink Climate Systems. Als technisch bedrijfskundige heeft hij zich in zijn loopbaan bij Brink gespecialiseerd in klimaattechniek in de meest brede zin des woords. Na drie jaren een functie als export manager te hebben vervuld, werd hij verantwoordelijk voor een ESCo binnen de holding. Na deze uitdaging in een veranderende markt waarbij er steeds meer vraag kwam naar totaaloplossingen, heeft Albert die kennis gebruikt om in 2010 bij Brink de opzet te maken voor een nieuwe (installatie)concepten-afdeling. Op dit moment is Albert verantwoordelijk voor Sales Nederland binnen Brink.

   

   

   

   

 • Sprekers/Partners