Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

WAGO: radar in prefabbouw


WAGO is vooral bekend door haar verbindingsklemmen. Het bedrijf heeft sinds die uitvinding echter niet stil gezeten en heeft zich op het gebied van verbindingstechnieken volledig doorontwikkeld. De WAGO Winsta-lijn is daar een direct gevolg van. Met deze lijn is stekerbaar installeren makkelijker dan ooit. Door kabels en elektrisch schakelmateriaal van stekers te voorzien, worden aansluitfouten voorkomen en kan er snel én veilig worden geïnstalleerd. Oók in prefabbouw

“Onze visie luidt: WAGO is the backstone of a smart connected world. En dat maken we dag-in-dag-uit waar”, vertelt Vincent Koop. “Een installatie kan met onze hulp volledig stekerbaar worden. Van groepenkast tot schakelmateriaal. Stekerbaar installeren is geschikt voor zowel renovatieprojecten als voor nieuwbouw.”

Net als Lego

“Winsta is vanuit de legogedachte ontstaan. Door met vaste puzzelstukjes een installatie op te bouwen, kun je efficiënter, sneller en nagenoeg foutloos werken. Een kind kan de was doen! Op de bouw zelf, maar ook in de fabriek. Wij werken samen met houtskeletbouwers, badkamerleveranciers en keukenproducenten aan het zo compleet mogelijk maken van hun product zodat er op de bouw alleen nog maar geklikt hoeft te worden. Plug, play en door. Daarnaast onderzoeken we met een aantal betonbedrijven in hoeverre we onze bekabeling kunnen toepassen in betonelementen, zodat zij ook stekerbaar kunnen gaan werken.”

WAGO zorgt desgewenst voor begeleiding van a tot z. De specialist zit bij haar relaties aan tafel en staat met hetzelfde gemak naast installateurs in de fabriek om het proces te ondersteunen.

Meer weten? Ontmoet Vincent en zijn collega’s van 11 tot en met 13 oktober 2022 op stand 01.E002 op de vakbeurs PREFAB.

Ga terug