Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Essay: Opschalen

Essay: opschalen van industriële systeembouw

Pieter Huijbregts schreef in 2010 een boek over conceptuele bouw. Het was een poging de potentie en wetmatigheden van een nieuwe generatie systeembouw te doorgronden. Nu is een derde generatie op komst. Daarin raken systeembouw en industrieel bouwen volledig geïntegreerd.

Dat samengaan versterkt beide: 1 plus 1 wordt 3. Deze derde generatie biedt meer ontwerpvrijheid en heeft daarnaast de potentie om de vraag naar nieuwe en gerenoveerde woningen betaalbaarder, sneller én duurzamer te kunnen beantwoorden. Industriële systeembouw (ISB) zal de bouwnijverheid definitief  omvormen tot een moderne industrie.

Dat perspectief zette Pieter Huijbregts (wederom) aan het schrijven. Zijn essay is gebaseerd op zijn onderzoeks- en advieswerk op het gebied van systeembouw. In dit essay doet Pieter een voorstel voor een roadmap en voor regie over de groei van ISB door de overheid en de ISB-sector gezamenlijk. Download hieronder – eenvoudig - het essay in boekvorm of in een staande vorm.

Wilt u op de hoogte blijven van het 3 puntenplan of meepraten? Laat dan hieronder uw gegevens achter!

Downloaden

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het 3 puntenplan van Pieter Huijbregts? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Wat is de som van 6 en 1?